0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIPREME ZA DANSKU: Srbija razbila Azere! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.15 u 18:47

Fudbaleri Srbije savladali su selekciju Azerbejdžana rezultatom 4:1 (1:1) u prijateljskom susretu u sklopu priprema za nastavak kvalifikacija za EURO 2016. 

Srbija je do vođstva došla u 10. minutu golom kapitena Branislava Ivanovića, ali je u 39. Nazarov izjednačio prelepim udarcem sa skoro 30 metara. Srbija je do pobede došla u nastavku igre golovima Adema Ljajića u 55. i ponovo Ivanovića u 63. minutu.  Konačnih 4:1 postavio je Lazar Marković u 89. minutu.

Već u 10. minutu Ivanović je nakon kornera glavom pogodio mrežu, ali je u finišu prvog dela Nazarov izjednačio maestralnim pogotkom.

https://www.youtube.com/watch?v=vvJ1pcVPf0A

Srbija je drugo poluvreme počela slično kao i prvo. Odmah je napala, a u 55. minutu je stigla do novog vođstva.  

Mitrović je izvršio pritisak na golmana Azerbejdžana, lopta je stigla do Ljajića koji je sa oko 25 metara pogodio za 2:1.

Već u 63. minutu na 3:1 je povećao ponovo Branislav Ivanović, koji se ponovo našao na pravom mestu u protivničkom šesnaestercu.  

U 89. minutu Lazar Marković je postavio konačnih 4:1.

https://www.youtube.com/watch?v=pAXTtxgzlHc

https://www.youtube.com/watch?v=sjCo-8D0kcg

Selektor Radovan Ćurčić napravio je nekoliko izmena u startnoj postavi, a šansu od prvog minuta dobili su Filip Kostić i Nikola Maksimović.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Srbija: Brkić – Kolarov, Ivanović (Tomović 76), Nastasić, Maksimović – Milivojević, Matić (Petrović 60) – Kostić (Marković 56), Ljajić (Đuričić 56), Tošić – Mitrović (Škuletić 73).
Azerbejdžan: Agajev, Abison, Amirkulijev, Dašdamirov, Husejnov, Ismajilov, Mirzabekov, Nazaraov, M. Kurbanov, R. Kurbanov, Sadigov

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter