0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA IZ HUMSKE JE JASNA: Ne damo Šaponjića! Partizan ima i milionsku ponudu za Brašanca, ali…

Objavljeno: 07.06.15 u 10:14

Fudbalski klub Partizan zauzeo je jasan stav kada se radi o statusu svog talentovanog napadača Ivana Šaponjića.

Buru je uneo menadžer Nenad Jestrović koji je objavio da je mladi Šaponjić nadomak prelaska u Anderleht, kao zamena za Aleksandra Mitrovića, koji bi trebao da pređe u Bajer Leverkuzen za 18 miliona evra. Međutim, to je demantovao direktor srpskog šampiona, Miloš Vazura.

– Niti je nešto dogovoreno u vezi sa transferom Ivana Šaponjića, niti smo sa nekim pregovarali. Ni sa Anderlehtom, koji se provlači u kontekstu, niti sa bilo kojim drugim klubom – kaže Miloš Vazura u razgovoru za ‘Sport’.

– Rekao sam to i pre mesec dana, kada se pojavila slična priča da Partizan prodaje dete od 17 godina, a važi i sada. Nemamo ponudu, tako da nema šta ni da se razmatra. Koliko sam upoznat, ni Aleksandar Mitrović nije promenio klub i pitanje je da li će, tako da sve ostaje u domenu spekulacija. Nema potrebe da pričamo o tome u smislu ‘šta bi bilo kad bi bilo’, jer Partizan ima jasan stav – ne ostavlja dilemu rukovodilac Partizana.

Takođe, iz tabora crno-belih su saopštili da su od portugalske Brage dobili ponudu vrednu 1.500.000 evra za standardnog veznog igrača Darka Brašanca. Međutim, kako je ta pozicija sve deficitarnija odlascima Nikole Drinčića i najverovatnije Saše Markovića, i pored dolaska mladog Marka Jevtovića, Partizan je odbio ponudu i zadržaće Brašanca još neki period u klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter