1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PAUNOVIĆ SAMOUVEREN PRED MEKSIKANCE: Moj tim ima karakter, verujemo u osminu finala!

Objavljeno: 05.06.15 u 13:27

Srbija sutra rano izjutra od šest sati igra meč 3. kola grupne faze Mundijalita na Novom Zelandu, a protivnik našoj selekciji biće reprezentacijam Meksika.

Jučerašnja pobeda protiv Malija bila je ekstremno važna za plasman naše selekcije, a kada je bilo potrebno naši reprezentativci su odigrali maestralno i slavili sa 2:0.

– Znali smo da je ova grupa verovatno najteža, ali sigurno najneizvesnija na prvenstvu, nije bez razloga nazvana ‘grupom smrti’. Ali moji momci su pokazali da imaju zavidan karakter, da imaju pobednički mentalitet i da znaju odlično da igraju fudbal – rekao jeselektor Srbije Veljko Paunović na konferenciji za medije.

Srbija ima veliku šansu da se plasira u osminu finala, za to joj bi joj trebao remi, a za prvo mesto bi ‘Orlići’ morali da savladaju Meksikance, ukoliko bide pobednika i na duelu Mali – Urugvaj.

– Verujem da će naša igra biti na nivou koji smo do sada pokazali i da će to biti dovoljno da ostvarimo prvi i osnovni cilj, plasman među 16 reprezentacija na svetu – naveo je Paunović.

Mladi igrač OFK Beograda Milan Gajić rekao je očekuje težak meč, ali i da Meksikanci nisu nepremostiva prepreka.

– Imamo u glavi samo jedan cilj, da grupu završimo na prvom mestu, ništa nas drugo ne interesuje. To nam donosi i znatno lakši raspored u nastavku, izbegli bismo Brazil u eliminacijama, mada se nikoga ne plašimo i to smo pokazali. Meksiko ima brze igrače, nezgodni su, tehnički slicni kao Mali, ali nisu fižički moćni kao Urugvaj i tu vidim šansu. Kvalitetniji smo, podižemo formu i neka Srbija navija za nas, nećemo razočarati zaključio je Gajić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter