6
Domaći fudbal

PETAR ŠKULETIĆ U ZVEZDI? Evo šta je sam igrač rekao o tome!

Objavljeno: 04.06.15 u 20:34

Dolaskom Miodraga ‘Grofa’ Božovića, nekadašnjeg trenera Lokomotive iz Moskve na klupu Crvene zvezde, pojavile su se špekulacije da bi istim putem mogao da pođe i do zimus napadač Partizana Petar Škuletić.

Božović i Škuletić su odlično sarađivali u drugoj polusezoni, osvojili su Kup i imali dobru komunikaciju. Zato je ‘po čaršiji’ počelo da se priča kako bi ‘Grof’ mogao da ima uticaja na Petra i nagovori ga da pođe za njim i obuče dres najvećeg rivala svog bivšeg kluba.

Nema sumnje da se takav scenario nikako ne bi dopao crno-beloj strani Topčiderskog brda, dok bi se druga, crveno-bela, itekako obradovala reprezentativnom špicu. Jedno je sigurno, došlo bi do novih tektonskih potresa u fudbalskoj Srbiji.

Ipak, takva opaska nekadašnjem napadaču Partizana i najkorisnijem igraču Jelen Superlige nikako ne prija.

– Ma, nema nikakvog trika za to, ni promil šanse! Poštujem velikog rivala, želim sve najbolje igračima Zvezde. Isti hleb jedemo, istu delimo sudbinu. Ali nema tih para, životom garantujem! – jasnim odgovorom otklonio je sve dileme Petar Škuletić.

Navijači Zvezde setiće se i svojevremenih sličnih komentara golmana Vladimira Stojkovića

1
0

6 Komentara

  1. vi ste stvarno smesan portal. mislite li da bi ga mi na severu prihvatli kao bivseg igraca partizana. vi niste normalni. ali ionako ovo ja najveca glupost sto sam procitao. NEMOGUCE

    0
    0
    Odgovori
  2. Provokativan naslov koji ide u korist vasoj strani kako bi otvorilo vise posetioca. Al ipak smatram da nije fer i da samo navkaci na pricu koja ustvari ne zasluzuje takvu paznju. Ili bolje receno spekulacija..

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahhahahahha pa čovjek je otišao iz Partizana u Rusiju da bih zaradio koji dinar i sad se posle pola sezone vraća u Srbiju. Stvarno ovaj HOTSPORT JE SMEŠAN.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter