3
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

IZ PRO LIGE U LIGU 1: Bajko pakuje kofere?

Objavljeno: 04.06.15 u 16:42

Iskusni čuvar mreže Boban Bajković je pre godinu dana napustio Marakanu i otisnuo se iu inostranstvo, a ovog leta bi Belgiju mogao da zameni Francuskim.

Bajković je sa Lirsom izborio opstanak u belgijskoj Pro ligi, a klub ima rok do kraja meseca da ga proda i nešto zaradi od njega ili da ga posle isteka tog roka pusti da kao slobodan igrač pronađe novu sredinu, piše MozartSport.

Kao opcija za nastavak karijere popularnog Bajka spominje se Francuska, odnosni Tuluz. Međutim, on nije prva opcija ovom klubu. Francuzi na golu žele Alfonsa Areola iz PSŽ-a, mladog i talentovanog golmana koji je blistao na Mundijalitu pre dve godine. Njemu se baš i ne dolazu u Tuluz, već bi u veći klub.

S obzirom na to da je klub ostao bez rezervnog golmana Zaharije Bušea (Okser) i da nisu zadovoljni Alijem Ahamadom, standardnim golmanom, možda na kraju rešenje bude baš Bajković i tako se pridruži Pešiću, Spajiću, Ninkovu i Veškovcu.

Bajkovića je dosta mučila konverzacija, a šta bi tek bilo u Francuskoj? Ostaje da se vidi…

Inače, osim intervencijama i iskustvom, Bajko je Belgijance zadivio i ponašanjem van terena. A ni gluma m u nije strana…

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter