1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIŠTA OD TRANSFER BOMBE: Srpski internacionalac negirao da će doći u Partizan ili Zvezdu!

Objavljeno: 03.06.15 u 22:02

Iako je najavljivan kao velika bomba prelaznog roka u Srbiji izgleda da, barem za sada, neće biti ništa od dolaska Gojka Kačara u Partizan ili Crvenu zvezdu. „U Srbiju dolazim samo da vidim familiju“, kaže srpski internacionalac.

Gojko Kačar pre nekoliko dana predvodio je Hamburg do opstanka u Bundesligi, pošto je u baražu za opstanak njegov tim bio bolji od Karlsruea.

– Neopisiva je sreća kada u 115. minutu poslednjeg meča izborite opstanak. Mnogo mi je drago zbog saigrača i kluba. Kakva nam je bila cela sezona, takav je bio i odlučujući meč. Turbulentan, pun uspona i padova, ali sa srećnim krajem – rekao je Gojko Kačar, posle ovog meča i ipak uspešne sezone za Hamburg.

Sada, po završetku sezone, postavlja se pitanje gde će srpski internacionalac nastaviti svoju karijeru. U planu je bio razlaz sa HSV-om…

– Rečeno mi je da ćemo se rastati kad mi na leto istekne ugovor. Međutim, stvari su se promenile i sve više se spominje mogućnost da će mi ponuditi produžetak saradnje. Imao sam dosta problema sa povredama, bilo mi je teško da izborim minutažu, ali sada imam mnogo više opcija – objašnjava nekadašnji fudbaler Vojvodine.

Mnogo se u srpskim medijima spominjao njegov povratak u srpski fudbal, najavljen je kao bomba prelaznog roka, ali Novosađanin ipak otklanja sva ta nagađanja.

– Stalno me povezuju sa Zvezdom i Partizanom, a niko me nije zvao. I da jeste, nije realno da dođem. Razmišljam o povratku u Srbiju, ali samo da vidim familiju. Želja mi je da ostanem u Bundesligi. Hamburg mi je mnogo dao, ne mogu tek tako da zaboravim tolike godine u klubu – otklanja dileme Gojko Kačar.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kačar priznaje da mu je veoma žao što se nije našao na spisku selektora.

– Dobre igre u završnici sezone nisu bile dovoljne da izborim mesto u timu. Teško je, zato što sam prošao sve kategorije i uvek sam bio dostupan za nacionalni tim. Sad nisam u planu, ali ću nastaviti da radim naporno kako bih opet dobio poziv – zaključio je Kačar.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter