0
Fudbal

FOTO: tsn.ca

KANDIDATURA: Ziko želi da nasledi Blatera

Objavljeno: 03.06.15 u 15:55

Jedan od najboljih brazilskih fudbalera svih vremena, Ziko, namerava da se upusti u trku za upražnjenim mestom predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Prava drama dešava se u sedištu FIFA, policija je nedavno pohapsila nekolko poptresednika, Blater je reizabran na mesto predsednika, ali je brže bolje, usped ove afere, podneo ostavku.

Uz sve to, američki FBI sprovodi istragu o poslovanju Blatera, pa se nužno otvorili pitanje: ko će biti novi predsednik najvažnije fudbalske organizacije na svetu?

Ponovnu kandidaturu istakao je jordanski Princ Ali, ali on nije jedini koji želi da se domogne prestola FIFA. Naime, kako stvari stoje, u čitavu priču ući će i jedan od najboljih igrača sveta, Brazilac Ziko.

Ziko (62), koji trenutno trenira indijski klub Goa, napisao je na svom profilu na Fejsbuku u utorak da je razmišljao o toj mogućnosti i da ne vidi razlog zašto ne bi razmotrio kandidaturu za predsednika FIFA.

– Zašto da ne? Moj život je uvek bio u fudbalu. To je strast prema kojoj sam se uvek odnosio s ozbiljnošću i poštovanjem u Brazilu i drugim zemljama – napisao je Ziko.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter