0
Domaći fudbal

BARAŽ ZA SUPERLIGU: Metalac sa igračem manje izdržao u Kruševcu i plasirao se u elitu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.15 u 21:07

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca poslednji su učesnici Jelen Superlige za sledeću sezonu, pošto su u baražu za elitni rang eliminisali dosadašnjeg Superligaša Napredak iz Kruševca.

Posle pobede od 3:1 u prvom meču, Metalac je u revanšu izdržao i remijem 1:1 obezbedio plasman u Jelen Superligu.

Meč u Kruševcu počeo je baš onako kako su priželjkivali Kruševljani, pošto su već u devetom minutu golom Nikole Trujića poveli sa 1:0. Do kraja meča bio im je dovoljan još samo jedan pogodak za opstanak u najvišem rangu. Na ruku im je išlo i isključenje igrača gostiju Dopuđa u 67. minutu, ali do gola nisu mogli.

Umesto toga, četiri minuta nakon što su ostali sa igračem manje, Milanovčani su stigli do izjednačenja i ispostaviće se gola vrednog prolaska u Superligu. Ivanović je sa velike udaljenosti topovskim udarcem savladao golmana Napretka i tako rešio svaku dilemu.

https://www.youtube.com/watch?v=rFPkQ7WM8Hg

Superliga će se tako sledeće sezone igrati u Gornjem Milanovcu, dok će kruševački Napredak svoje bitke vojevati u Prvoj ligi Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter