0
Evropske lige

NA OSTRVU PRECRTAN: Falkao na meti Zenita

Objavljeno: 02.06.15 u 09:26

Kako stoje stvari, kolumbijski napadač Radamel Falkao i dalje uživa poverenje u evropskim krugovima.

Naime, napadal Monaka koji je prošlu sezonu proveo na Old Trafordu, iza sebe je ostavio sušnu godinu u kojoj je šansu dobijao na kašičicu, a mrežu tresao još ređe.

Shodno tome on nije zaradio stalni ugovor sa ekipom Luja Van Gala, ali to ne znači da se ovaj 29-godišnji igrač ne ceni u ostalim klubovima.

Kako se saznaje, fudbalski klub Zenit iz Sankt Petersburga nada se da će ovog leta moći da kupi iskusnog Radamela Falkaa.

Ipak, šuška se i da će veliki konkurent za angažmanom ovog igrača biti i klub koga sa klupe predvodi Žozee Murinjo, šampion Premijer lige, ekipa Čelsi.

Junajted nije želeo da isplati sumu od 40 miliona funti za potpuni otkup ugovora, a u međuvremenu cena Kolumbijcu je pala, pa bi tim iz kneževine prodao ovog igrača i za 32 miliona funti (oko 40 miliona evra).

U čak 26 nastupa za ekipu Mančester junajteda, Radamel Falkao je samo četiri puta postigao gol. Za napadača takve reputacije, prilično mršav učinak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter