0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Krasića čekamo još 15 dana!

Objavljeno: 01.06.15 u 09:47

Trener Partizana, Zoran Milinković istakao je da bi voleo da vidi Miloša Krasića u sastavu za utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da crno-beli odgovor bivšeg reprezentativca Srbije neće čekati duže od 15. juna.

– Ljudi iz Uprave kluba su već razgovarali sa Krasićem. Lično nisam, ali naš iskusni internacionalac zna da imam visoko mišljenje o njemu i da bi predstavljao veliko pojačanje za Partizan. Miloš ima specifičnu težinu kao igrač. E sad, jedno su želje, drugo mogućnosti. Zbog važećeg ugovora sa turskim klubom komplikovanija je procedura, ali ne odustajemo – rekao je Milinković za Alo.

Ipak, zna se period u kom će Partizan graditi tim za novu sezonu, „probijanja roka“ ne bi trebalo da bude.

– Pripreme nam počinju 15. juna, za dve nedelje bi trebalo da znamo na čemu smo. Ne samo kada je reč o Krasiću, već i ostalim pojačanjima. Što se tiče Crvene zvezde i njihovog interesovanja za Krasića, to me ne zanima, gledam samo u svoje dvorište – rekao je Milinković.

Šef stučnog štaba crno-belih je rekao da su samo dva igrača napustila klub.

– Sigurno sledeće sezone nećete gledati Volkova i Markovića, njima su istekli ugovori. Svi ostali su tu. Što se pojačanja tiče, hitno su nam potrebni levi bek i napadač – zaključio je Milinković.

Ranko Stojić je najavio odlazak još tri fudbalera iz Partizana, a evo i šta je Miloš Krasić rekao o interesovanju „večitih rivala“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter