4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE ČUKARIČKI: Drinčić i 230.000 evra?

Objavljeno: 01.06.15 u 17:22

Velikom brzinom se danas širila vest da bi Nikola Drinčić mogao da ostane prestonici Srbije, ali ne u dresu Partizana, već u dresu osvajača kupa Srbije – Čukaričkom.

Pronela se informacija da je čuka spremna da fudbaleru duplira platu koju je primao u Humskoj. Međutim, oglasili se se sa Banovog brda i evo šta imaju da kažu o ovoj informaciji:

– Neprijatno sam iznenađen informacijom da „Čukarički“ traži Nikolu Drinčića iz više razloga. Očigledna je namera da se unese nemir u fudbalski klub Čukarički, jer mi za navedenu sumu, od 230.000 evra po sezoni, ne plaćamo jednog, već šestoricu fudbalera. Ne znam kome je u intersu da širi navedene deiznformacije od kojih ćemo se zaštiti na svaki mogući način. Na vreme ćemo vas obaveštavati o dešavanjima u prelaznom roku, jer je to u intersu „Čukaričkog“. Sve ostalo su nagađanja i spekulacije – rekao je sportski direktor kluba Vladimir Matijašević.

Dakle, Brđani su vest demantovali, a pripreme za novu sezonu počeće 10. juna. 

Što se Partizana tiče, podsetite se ko je na ulaznim, a ko na izlaznim vratima. A jedna vest o već spomenutom fudbaleru je pobrala simpatične reakcije javnosti. 

0
0

4 Komentara

  1. Scepane da li si realan haha, livada..imaju bolji teren od partizana, igraju kvalitetniji fudbal, i ti nesto pricas..Cuka vredi vise od tog partizana, nemaju dugove za razliku od svih ostalih klubova a to se videlo i kada je u pitanju i evro licenca, prvi su je dobili bez ikakvih problema .

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj Scepane, moguće da vredi koliko i čuka i njena livada ali i kad ga prodaju ti tvoji iz Partizana, i dalje će dugovati, ne 20 miliona već 19 miliona i 770 hiljada a Čuka ne duguje nikom, sve plaća na vreme, i dobila taj isti veliki klub u finalu kupa, a dolaze sa livade!

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahaha… Ja neznam dali je ovo smešno ili žalosno… On vredi koliko čuka zajedno sa njihovom livadom… Očigledno je tonovinarska zvaka da pokvare dobru i pobedničku atmosferu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter