0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENADA U HUMSKOJ: Petorka bi mogla da ode, ali postoji igrač Partizana koji nije na prodaju

Objavljeno: 31.05.15 u 23:58

Pre završetka sezone bilo je poznato da će kapiten Saša Ilić i naredne sezone nositi dres Partizana pošto je potpisao novi ugovor, a isto je uradio i novopečeni reprezentativac Živko Živković.

Pored njih dvojice još jedan igrač nije na prodaju iako njegov menadžer tvrdi da bi i to moglo da se promeni. Radi se o mladom reprezentativcu Darku Brašancu za koga Ranko Stojić zna da ga se crno-beli neće odreći.

– Znam da Brašanac nije na prodaju, ali to nikada ne možete da tvrdite sa sigurnošću jer može da se pojavi ponuda koja sve ostavi bez daha, rekao je Stojić za Novosti.

Za Predraga Luku postoji zainteresovanost neimenovanog kluba koji je od Partizana zatražio da se izjasni.

– Već smo u kontaktu sa klubom koji je tražio da pošaljemo uslove pod kojima bi Luka stavio potpis na ugovor, objasnio je Stojić.

Pored Luke, koji je pre skoro godinu dana već imao zanimljivu ponudu, dozvolu za odlazak u inostranstvo dobili su i Nemanja Kojić, koji je ne tako davno razmišljao da prekine karijeru, i Lazar Ćirković za koga se ranije interesovao belgijski velikan.

Podsećamo da ponude navodno imaju i vezista Nikola Drinčić i krilni napadač Petar Grbić, a da su na korak od dolaska u Humsku jedan igrač Novog Pazara i jedan fidbaler Napretka iz Kruševca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter