7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODE RAJKO: ‘Grof’ Božović će morati da potraži novog golmana, još trojica napuštaju Marakanu

Objavljeno: 31.05.15 u 20:48

Golman mlade reprezentacije Srbije i prvotimac Crvene zvezde Predrag Rajković već ovog leta će najverovatnije napustuti klub iz Ljutice Bogdana pa tako neće imati priliku da sarađuje sa novim trenerom Miodragom Božovićem.

Belgijski Briž ponovo je aktivirao priču oko kupovine najtalentovanijeg srpskog golmana pošto je sve izvesnije da će ekipu napustiti Metju Rajan pa im je potrebna zamena za njega. Da li će ponuda vicešampiona Belgije biti zadovoljavaća odnosno da li je prodaja Rajkovića jedini način da se prazna kasa na Marakani koliko toliko popuni saznaćemo u narednim danima.

Ukoliko reprezentativac napusti Crvenu zvezdu klub će morati da potraži još jednog čuvara mreže pošto bi knjiga spala samo na jedno slovo – Damira Kahrimana, a u prethodnim nedeljama se pričalo da bi klub mogao da pojača golman niškog Radničkog Milan Borjan.

Zvezdu će ovog leta sasvim sigurno napustiti Miloš Bosančić koji će verovatno u Slovan iz Libereca, potom Džošua Parker koji ide na pozajmicu u Rubin iz Kazanja, a za Darka Lazića su zaintereosvani pojedini belgijski i ruski klubovi, pišu Novosti.

0
0

7 Komentara

  1. Rajković neće otići iz Zvezde!!! Novinari samo lažu! Rajko tu ostaje makar još jednu sezonu pre radno mu je da ide u evropu neće se snaći!!! Ovde barem može nešto da odbrani!

    0
    0
    Odgovori
  2. Znam da se mnogi samnom nece sloziti ali za Zvezdu je premija da ode Rajkovic, nije bas on toliki potencijal koliko ga prezentuju

    0
    0
    Odgovori
  3. odkud ovaj novinar zna koliko je kasa zvezde prazna koliko ja znam racun im vise nije blokiran a i voze se avionom vlade srbije,,,pa neznam bas nebih se zakleo da nemaju para,mozda bi ovaj novinar samo zeleo da nemaju para,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter