60
Domaći fudbal

SA STILOM: Kokeza avionom Vlade Srbije otišao po novog trenera

Objavljeno: 30.05.15 u 11:42

Ekonkomska kriza u Srbiji odavno naplaćuje danak uglavnom onim ljudima (većini stanovništva) koje je i bez toga krpilo kraj sa krajem.

Odredba Vlade republike Srbije po kojoj su (odveć mali) prihodi zaposlednih u javnom sektoru, a na zahtev MMF-a, „skresani“ za dodatnih 10 odsto samo je bio još jedan šamar u lice ovdašnjem stanovništvu.

Međutim, udarac koji je zadat nedavno nosi neku specifičnu težinu i tera običnog čoveka da (uzalud) traži odgovor na jedno sasvim obično pitanje: zašta odlaze državni novci?

Naime, kako prenosi list Sport, rukovodstvo Crvene zvezde, preciznije Slaviša Kokeza, na pregovore sa novim šefom struke Miodragom Božovićem Grofom otputovalo je avionom Vlade republike Srbije.

Reklo bi se – zaista grofovski. Nema šta.

Kokeza se ukrcao u Vladin avion na aerodrom Nikola Tesla i odatle krenuo putem Tivta, kako bi se u Crnoj Gori sastao sa Božovićem koji je, nedugo potom, kao što je poznato, rekao subonosno „da“.

kokeza

Kokeza po grofa otišao grofovski, avionom Vlade

Kako Kokeza ne bi bio sam na „dugom putu“ do Crne Gore, društvo mu je pravio bivši predsednik Crvene zvezde, Ivan Adžić.

Ranije se u javnosti šuškalo da je sam premijer Aleksandar Vučić razgovarao sa Božovićem i pokušao da ga ubedi da prihvati ponudu kluba iz Ljutice Bogdana.

Upravni odbor bi trebalo da imenuje Božovića za trenera kluba u ponedeljak. Srpska javnost očekuje da sazna i nove načine za pustošenje opustošenog budžeta republike.

Navodno, avion je bio iznajmljem, kako se nezvanično spekuliše.

Možda „stadion na vodi“ sada ne deluje kao projekat vredan pažnje „državnih otaca“, ali vremena dovoljno ima da se dokaže suprotno. A možda je i Vlada republike Srbije pronašla samo novi metod da u budžet ugura koji ekstra dinar.

Odgovor na sva pitanja, čini se, daće isključivo vreme. Da ne bude zabune: boje nisu važne. Crveno ili crno-beli imaju nešto zajedničko u svom poslovanju: sumnju javnosti u pošteno obavljanje posla.

Sumnju, ali i velike dugove koje, kako stoje stvari, na kraju će pnovo platiti oni od kojih se najviše oduzima – „obični“ stanovnici Srbije.

U ostalom, nije problem ovde u „vazduplohovu“, ili kako već letelice nazivaju pojedini poslanici u Skupštini Srbije. Nije, odavno, problem ni samo u sportu. Na jad i bedu stanovnika ove ratovima osakaćene zemlje. 

0
0

60 Komentara

  1. Sta je tu cudno? To je sada nas avion! Vi jadnici imate Sandru Afriku, pa uzmite taxi, akovam zatreba prevoz da novog trenera. Ima Bjekovic toliko para da plati jedan taxi, a mozete da koristite i onaj sa 20% popusta…

    0
    0
    Odgovori
  2. U kojoj drzavi premijer poklanja dres kluba za koji navija umesto da poklanja dres reprezentacije, zemlje ciji je premijer -to samo pali u zemlji srbiji, ocigledno je on premijer samo navijacima crvene zvezdice-idu izbori hahahahah bice zanimljivo prilikom izbora ciji ce dres obuci i ciji dres poklanjati

    0
    0
    Odgovori
  3. Lepo je kad kažeš dok država daje pare zvezdi ti si za. Samo jednu stvar nežnaš. Nisu to privatne stvari i novac. Državu čine svo građani i svi koji su oporezovani su država. Jadno je to, al ko visoko leti nisko pada. A zvezda od 91′ pada i ponire, a šta će posle vučica biti…

    0
    0
    Odgovori
  4. Bolje se zovite HOT -Partizan smesno na sta vi pokusavate da opravdate sto cemo vas sledece godine satirati u svim do sada izmisljenim sportovima.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma sta kazete avionom vlade Srbije? A niste se javljali kada su milioni izvlaceni iz Galenika i ostalih preduzeca po Srbiji da bi se sredstva obezbedila za kosarkase i njihovog „velikog trenera“, kao i fudbalere, vaterpolisei, kosrkasice itd., a ta preduzeca na kraju otisla u stecaj. Tada ste cutali i pricali bajke a sada vam nista neodgovara, kako vas nije sramota. Ja nisam neki navijac al ove bljuvotine vise nemogu da slusam!

    0
    0
    Odgovori
    • Pokaži konkretan dokaz za sve te tvoje izmišljotine. Uostalom. Vlada je prije dvije godine dala 10 miliona eura pomoći vašem FK sljedeća sezona. Ove godine je uplatila još 13,5 miliona pod plaštom navodnog sponzorskog ugovora sa Gaspromom koji nije potpisan, Sada se Vladin avion šalje po trenera, Kad je dosta? J eli to onaj premijer kojem su usta puna časti obraza, poštenja, čistote?

      0
      0
      Odgovori
  6. Ako vasnovinar piserazne bljuvotine, najpre neka se raspita koje i sta radio u CrvenojZvezdi Gospodin Ivan Adzic nikada nije bio predsednik Crvene Zvezde vec samo igrac i tehnicki direktor.Gospodo dobro se raspitajte pre nego sto pustite neciji komentar ili tvrdnjukoju on opisuje.

    0
    0
    Odgovori
  7. Zvezdine komentare nece da objave,neverovatno.Grobarcice pustaju da pljuju po komentarima,drzavi i Zvezdi.Vidi se kome je naklonjen portal.

    0
    0
    Odgovori
  8. браво за онога ко се одважио да напише истину. боје заиста нису важне јашу вас народе мој и једни и други, а ви ћутите и међусобно се препуцавајте

    0
    0
    Odgovori
  9. Sta rekoste nije istina da je vlada poslala avion u Podgoricu pa nije istina da je godisnja plata Grofa 300 000 hiljada eura pa da istina je samo ono sto napise Informer i Kurir a prethodno pregleda veliki vozd od Bugojna pa zar on nije i licno pregovarao sa Grofom pa nije vozd zakazivao sjednicu io bankrot u 12 casova poslije ponoci pa nije istina da je nekom francuskom ministru poklanjao dres bankrot kluba a to isto uradio i bivsi visoki funkcioner DS a sad gradski menadzer Vesic i podrazumjeva se clan SNS.A tek ovi sto na ovim vijestima spominju Duska Vujosevica koji vam je unistio mladost i voljeni klub a posebno pominju njegovo porijeklo a da vas pitam odakle su vasi treneri kk i fk i kad ocekujete da dode Milo strasni a da ne spominjem Ideu i Todorica iz Zagreba koji je postao glavni finansijer klub ova iz Zeleznika.

    0
    0
    Odgovori
  10. SVE ISTO … OD KRCUNA … DO VUCICA !!! dzabe sve manipulacije, lazi, prevare i pljacke … generacije koje dolaze saznace sve kad DSIJEI otvore … kako stvari stoje , tu vise ni avioni, kamioni … NE POMAZU … UEFA – FIFA i PUTIN rasplet cekaju …DVE STOLICE KAZU DA JE MNOGO … jednim i drugima . taj scenario smo vec gledali …

    0
    0
    Odgovori
  11. koliko moras da budes glup da poverujes u ovu vest,mozda ako imas IQ manji od 60 kao ovi navijaci franjevackog kluba pa da i poverujes u ovo

    0
    0
    Odgovori
  12. Jeste otisao! Kaze posteni Vepar zvani Dulo!!! Pa u tu pricu mogu da poveruju,samo Svinjini izaprani mozgovi. Poznato je svima da idol i dusevni vodja grobara,Vepar zvani Dulo uvek govori istinu!!!

    0
    0
    Odgovori
  13. Evo ovako,verujem da moj komentar opet necete objaviti,ali meni je bitno da ga vi procitate.Kao prvo,vi,ne smem napisati novinari,jer bi uvredio casne novinare koji rade svoj posao normalno.Ukratko,ako je ovo HotSport,dakle SPORT,zbog cega bacate ulje na vatru i bavite se politikom i sukobljavate navijace koji nisu pristalice Crveno belih,koji u naslovima se vise pojavljuju, opterecuju i zavide.Srbija ce se obogatiti sa jednim letom do Crne Gore i nazad?Pa jel svaki dinar mora da ide narodu,koji se ne odvajaju od kompjutera,nece da rade,komentarisu,i td,i cekaju na gotovo i na tacnu od drzave???Penzije su na vreme svaki mesec,deciji dodatci,socijalno,invalidsko,sve.A vi se ‘hvatate’ i provocirate sa temom o budzetu Drzave.Pa postoji i ulaganje u sport,Ministarstvo Omladine i Sporta,Sportski budzet.Ali upamtite sledecu recenicu,sto na taj nacin ne objasnite gradjanima i citaocima?VUCIC JE REKAO ODAVNO,DA NECE FINANSIRATI KLUBOVE,JER TE PARE ODU U PRIVATNE DZEPOVE,ZATO JE DUG ZVEZDE I PARTIZANA TOLIKI KOLIKI JE,A DA JE PARE DAO ZVEZDI TJ UPLATIONA RACUN,BANKA BI UZELA ODMAH,DA JE U RUKE TAKO RECI,NE BI NI PLATILI COVEKU PUT DA DODJE NITI MU DALI PARE TJ ZARADU.Ovako,umesto Ministarstvo da da zvezdi pare,oni direktno daju tom ‘grofu’,jer drugacije ne bi ni dobio mozda,ovako je sigurno.Hvala ako objavite,ako ne,opet hvala,jer ovakvim tekstovima vasim nastaje mrznja kod ostalih mavijaca.

    0
    0
    Odgovori
    • Vucic rekao pa porekao. rekao je i da ce kriminalce osuditi, pa ipak abolira svakog ko je voljan uci u ovaj FK. Terza,Kokeza,Vesic;knez…

      0
      0
      Odgovori
    • Vucic rekao pa porekao. rekao je i da ce kriminalce osuditi, pa ipak abolira svakog ko je voljan uci u ovaj FK. Terza,Kokeza,Vesic,knez…
      opred tih kriminalaca tu su i gasprom, telekom…
      treba li verovati Vucicu da nece pomoci svom klubu, nakon sto svakog stranca koji predje granicu vodi na stadion i poklanja dres!?
      ajd ako to radi iz ljubavi prema tom klubu, sto ne kaze ko je pokrao pare!?

      0
      0
      Odgovori
  14. Hahaaha pa vi glasajte za Vucica je*** vas on! Ekstra tekst samo zaboravili ste napomenuti da se plata „grofu“ placa iz drzavne kase a kao napomenu treba reci i to da mu je u Rusiji plata bila nesto preko milion evra a da u FKCZ ni bubasvabe nisu rade uci jer ni na mrvice nece naici… Pametnom dovoljno!

    0
    0
    Odgovori
  15. Kakve veze imaju crno beli sa ovim pitanje je za autora teksta?Ne sme da pita ko je dao dozvolu da se državne pare troše na interese C.Zvezde,pa brže bolje da napravi ravnotežu spomene i crno bele.Sram vas bilo,plašite se premijera više nego Slobe….

    0
    0
    Odgovori
  16. Zar nas uvazeni premijer nije rekao da ce uesto zvezdi i partizanu pare dati bolesnoj deci.Cestitam na odrzanoj reci ,ja ne navijam ni za koga,ali moja porodica vise ne glasa za ove.

    0
    0
    Odgovori
  17. ljudi moji jel ovo istina pa do kada će se politika i država mešati i braniti bagru+pomagati od poplava gde su pare?jel otišle u klub i SDCZ.

    0
    0
    Odgovori
  18. Одвратни сте и јадни! Смрдите на факалије! Даље вашим „перима“ од Црвене звезде!

    0
    0
    Odgovori
  19. Kako se nezvanicno spekulise ahahaha pa sve ste rekli niti imate dokaz niti proverenu informaciju ali bitno da ste grunuli naslov sram vas bilo …prvo proverite umesto sto mlatite i spekulisete

    0
    0
    Odgovori
    • Ucili od ovih vaših iz Informera, jel proverava onaj vaš kvazimodo vesti pre objave, kad on blati druge bez dokaza, to vam ne smeta, botovi jedni bolesni mrš bre više!

      0
      0
      Odgovori
  20. A ja postavljam pitanje autoru ovog narucenog teksta….Da li ste spremni pod punom materijalnom i krivicnom odgovornoscu da stanete iza svake napisane reci?
    Da li smete da nam kazete kako se zove osoba koja vam je ovaj tekst narucila?
    U kojoj politickoj partiji sedi gospodin narucilac teksta?
    Da li imate i malo moralne odgovornosti i straha da kada izadjete na ulicu nece “slucajno“ da vam se desi nesto da zavrsite u gipsu ili vezani za drvo u Kosutnjaku ?
    Ja vam najiskrenije preporucujem da napisete demanti ili objavite ime narucioca teksta!
    Predpostavljam da vam je jako zao sto je zvezda resila obaveze koje su joj bile mac nad vratom pa sad udarate na ovako nesto…verujte mi i budite sigurni da se na ovome nece zavrsiti!

    0
    0
    Odgovori
    • Da napise demanti ISTINE da ga ne bi vezali za drvo? Hahahaha, usr’o se ziv sigurno, pa SLjAME LOPOVSKI pre neki dan Vucic licno pregovara sa trenerom a sad daje avion gratis (bolidu to je bar 10 soma € za soma i po kilometara za gorivo i dnevnice) i sad hocete ime narucioca teksta? Narucioci su GLADAN NAROD, koji umire pod novim Krcunom i Bugarcicem, ali nece vam se dati i treci put prilika da satirete narod pomocu takvih, za par sezona ce rupa biti pasnjak za krave a vase prostorije kluba stala za njih kad bankrotirate!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Lako je tebi pričati kad nećeš tvojim porezom plaćati ovo bahaćenje. Plaćaš porez i živiš u Holandiji, a pametuješ po srpskim portalima. Bravo, licemeru!

      0
      0
      Odgovori
      • Ja sam Srbiji uzvratio 1992..95…98 ranjen 2 puta i odlikovan isto toliko….I nisma neki bot a otisao sma iz Srbije 2001 jer mi bilo lepo pod zutom “demokratijom“

        0
        0
        Odgovori
        • …pa ti mislis da si jedini uzvratio Srbiji….nisi….ima nas puno takvih…ranjenih…odlikovanih…i da znas, meni….licno….nije krivo sto je zvezda skinula taj…kako ti kazes…mac iznad glave…ali me jako interesuje…kako je taj mac skinut….skinut je novcem….cijim novcem….Terzicevim….Covicevim…Kokezinim…Vucicevim…neeeee….skinut je od moje plate….plate mog kuma Zuje…mog brata Zorana…i ostalih kretena koji moraju da trpe ove tiranine koji misle da su posisali svu pamet ovog sveta….i jos sada…..Kokeza ide avionom po „grofa“….sta mu je falilo da dodje „lastom“ iz Tivta….i onako ce za par meseci bezati iz zvezde i Beograda k’o oparen, kada bude video u kakvu je jazbinu dosao….nece pomoci ni milionce (nesto malo vise) koje mu je picousti obecao za dve godine rada u Zvezdi…nego…Gorane….mani se corava posla…obrisi se oko usta, prilicno si musav…i ne glumi detektiva…

          0
          0
    • Govedo botovsko, čibe u rupu i zobaj sendvič… Kada izađe gladan narod na ulice, biće „bež’te noge usraću vas“…

      0
      0
      Odgovori
  21. Za ovu gadost ne treba mi nikakav demant u „stilu“ zabuni budale , vec ISTRAGA !!! Ako nece pasti na Kosovu i najbitnijim pitanjima za Srbiju , pašće zasigurno na ovom besramnom zloupotrebom položaja radi forsiranja raspalog bankrot kluba i arčenju narodnih para zarad najnižih strasti ! Ovako nešto ne postoji , valjda nigde u svetu……

    0
    0
    Odgovori
  22. Svaka Vam cast na ovakvom tekstu, tesko da ce bilo koji list i portal objaviti ovako nesto… Prijatno ste me iznenadili, nek jednom istina izadje na videlo kako se finansira klub koji je odavno propao i iz koga je ko zna ko sve krao pare… Finansiramo ga svi mi od para koje dajemo za poreze i za ostale dazbine, a sve to da bi neko kao ovaj lopov Kokeza smestio guzicu u avion i otiso na pregovore… Mars bando lopovska na celu sa A.V.

    0
    0
    Odgovori
  23. Nista cudno, mora drzavni projekat opet vestacki biti sampion, cudi me da im drzava do sada nije pokrila kompletan dug. Ko jos iole normalan veruje onom demagogu od premijera?!

    0
    0
    Odgovori
    • Према задњим проценама верује му 50% бирача.Не слажем се са његовом политиком али док год даје Звезди паре има мој глас !

      0
      0
      Odgovori
      • To je ta napredna ganska logika… Neka su nam deca gladna i bolesna, ali ako lopovi i izdajice bace koji otpadak hrane zvezdi, glasaću i dalje za njih…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter