0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PAUNOVIĆ: Svaki meč je kao finale, ali želimo da napravimo dobar rezultat

Objavljeno: 30.05.15 u 15:47

Selektor omladinske reprezentacije Srbije do 20 godina Veljko Paunović rekao je danas da ekipa spremno dočekuje Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu i poručio da očekuje pozitivan rezultat na premijeri protiv Urugvaja. 

Srbija sutra šampionat otvara utakmicom protiv selekcije Urugvaja, a u D grupi nalaze se još Mali i Meksiko.

– Došli smo na Novi Zeland sa željom da predstavimo celom svetu naš stil igre, talenat, vrednosti i kulturu. Od samog dolaska, uživamo u svakom danu koji ovde provodimo jer smo deo jednog od najznačajnijih fudbalskih takmičenja, koje će doneti nove fudbalske zvezde. Cilj nam je da napravimo dobar rezultat, ali pre svega želimo da pravilno razvijamo naše fudbalere i da oni uskoro postanu okosnica A tima – rekao je Veljko Paunović na konferenciji za medije uoči utakmice protiv „Urusa“.

Paunović je istakao da je reprezentacija Urugvaja kvalitetan rival.

– Za nas je ovde svaka utakmica finale, pripremamo se vrlo ozbiljno i studiozno, a dobro znamo da nas čeka izuzetan protivnik, koji ima veliko iskustvo na ovakvim takmičenjima. Proučili smo njihove vrline i mane, siguran sam da će publika uživati u ovom duelu, kao i u svim ostalim utakmicama ovog fantastičnog šampionata – izjavio je selektor.

Utakmica između Srbije i Urugvaja igra se sutra na stadionu u Danedinu od 6 sati po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter