0
Domaći fudbal

OBRNUTI SMER: Pini Zahavi dovodi bisera u Partizan

Objavljeno: 30.05.15 u 08:46

Na spomen imena Pinija Zahavija i njegovog Investicionog fonta većini ljubitelja fudbala u Srbiji diže se kosa na glavi.

Razloge za tako nešto ne treba kopati po najdubljim rudnicima. Jednostavno, ovaj menadžer unazad nekoliko godina odvodi najtalentovanije igrače iz Srbije za „smešne pare“ i potom od njih uzima milione, ostavljajući matičnim klubovima manje od mrvica.

Navijači Partizana su u poslednje vreme bili svedoci kako iz kluba odlaze Lazar Marković, a sve je izvesnije i Andrija Živković, upravo poserdstvom Zahavija i kako njihov voljeni klub umesto snažne finasijske injekcije dobija – snažan udarac u lice.

FOTO: supersporting.net
FOTO: supersporting.net

Međutim, saradnja sa Zahavijem konačno može da se isplati crno-belima.

Naime, kako prenosi Sportski žurnal, Pini Zahavi pokušava da privoli bivšeg Partizanovog bisera, Luku Stojanovića, da, barem na kratko, prekine inostranu karijeru i vrati se u klub iz Humske.

Stojanović je 21-godišnji vezista ponikao u klubu iz Humske, stasao u generaciji igrača rođenih 1994. godine. On je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije, međutim, ugovor sa prvim timom nije potpisao pošto ga je put odveo u Sporting iz Lisabona

Ovaj fudbaler ne negira da postoji interesovanje Partizana:

– Niko me još nije zvao iz Partizana, ali sam čuo da postoji interesovanje. Imam još tri godine ugovor sa Apolonom, u toku su pregovori sa Kipranima o povećanju plate. Ne isključujem ni mogućnost povratka u Srbiju – poručio je Luka Stojanović.

Ipak, nakon dve sezone u kojima je igrao za B tim lisabonskog tima, mladi defanzivni vezista je podigao sidro i otišao putem Kipra, tačnije u Apolon.

U Apolonu je pružio fenomenalne partije pošto je na 18 utakmica u prvenstvu ovaj 187 centimetara visoki kreator igre postigao je čak četiri pogotka. 

Apolon, trećeplasirani tim Kipra, planira da zadrži Stojanovića, za to – mora da mu poveća platu. U petak uveče su vođeni pregovori sa Lukinim menadžerom – Pinijem Zahavijem, koji bi, navodno, rado vratio svog klijenta u crno-beli klub iz Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter