3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REPREZENTATIVAC VIŠAK U PARTIZANU: Lukač zbog menadžera nepoželjan u redovima šampiona

Objavljeno: 29.05.15 u 17:38

Odličnim partijama na golu Partizana u prethodnoj sezoni Milan Lukač je dogurao čak i do statusa reprezentativca. Međutim, za 30-godišnjeg golmana je sve krenulo po zlu početkom prolećnog dela sezone.

Nakon što je u duelu protiv Voždovca primio tri gola u remiju 3:3 Lukač je „zakucan“ za klupu, a njegovo mesto je zauzeo večita rezerva Živko Živković. Kako se on pokzaoa kao vrlo dobro rešenje reprezentativac je sezonu dočekao među rezervama, a sada mu je čak dozvoljeno i da napusti klub.

Naime, iskusnom čuvaru mreže, koji ima ugovor sa klubom do leta 2016. godine, poručeno je da mu klub neće praviti smetnje ukoliko dobije primamljivu ponudu.

Kako piše Sportski žurnal u fudbalskim kuloarima se šuška da je Lukač pao u nemilost zbog drugog fudbalera Partizana koji ima istog menadžera kao i on. U pitanju je Falji Ramadani koji nije dozvolio Danilu Pantiću da produži ugovor sa crno-belima i od tada je srpski šampion u „ratu“ sa poznatim fudbalskim agentom.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter