3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIJAILOVIĆ ‘UPOZORAVA’: Streljao bih za Božovića

Objavljeno: 29.05.15 u 18:44

Srpski mediji na mig rukovodstva već su promovisali Miodraga „Grofa“ Božovića u trenera Crvene zvezde jer praktično ostalo je još samo da bude stavljen potpis na već postignuti dogovor.

Kakav je trener nekadašnji fudbaler kluba sa Marakane u razgovoru za Mocartsport objasnio je takođe bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović koji je sa Grofom sarađivao u Rusiji igrajući za Amkar.

– Forsira totalnu ofanzivu. Pazi, mi smo se borili za opstanak, bilo je u ligi ekipa koja su mnogo jače od nas, ali Amkar je igrao kao da nam je gol na centru. Dakle, poslednja linija je morala da stoji baš visoko. Dugo sam u tom klubu igrao zadnjeg veznog, ali me je Grof vratio na beka. Kažem vam da je psiholog, zna da „kupi“ igrače, zna sa ljudima. Da mi sad kaže idi i streljaj nekog zbog mene, ja bih to uradio. To je obostrani odnos.

Mijailović i Božović su i dalje u kontaktu, a zanimljiva je konstatacija iskusnog levog beka u vezi „saginajnja“.

– Znam da ima problema sa kičmom, da ga bole leđa. Želim mu, pre svega, zdravlje, i da ga sreća prati. Samo napišite slobodno: iako Grofa bole leđa on se saginjati neće.

Sve ovo naravno povodom najava da je crnogorski stručnjak najavio da prihvata ponudu, ali da će napustiti klub ukoliko neko pokuša da mu se meša u rad.

Naravno nije moglo da prođe ni bez upozorenja Zvezdanu Terziću, direktoru Crvene zvezde.

– Toliko o Grofu, a narednih dana ću o doktoru.

0
0

3 Komentara

  1. KLINAC AJD NASTAVI DA GLEDAS POKEMONE I DIGIMONE, MANI SE CORAVA POSLA, MLAD SI MNOGO JOS ZA UMRLICE 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Делије, Делије, ајмо сви у глас, геј популација симбол је свих нас…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter