5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOLONA NA IZLAZU SVE VEĆA: Humsku bi mogao da napusti i brzonogi krilni igrač?

Objavljeno: 29.05.15 u 20:18

Već se danima priča o odlascima i dolascima iz Partizana, tokom dana su se pojavile informacije o novim ponudama za igrače crno-belih, a jedan od njih je i Petar Grbić, koji bi karijeru mogao da nastavi u Koreji.

Vezni red Partizana mogao bi da pretrpi najveće promene ovog leta. Posle Andrije Živkovića koji gotovo izvesno ide iz Humske, Drinčića koji na stolu ima veoma unosnu ponudu, , Volkova, Ninkovića i Saše Markovića za kojeg takođe postoji interesovanje, redove šampiona Srbije mogao bi da napusti i Petar Grbić.

Naime, pojavila se mogućnost da prodorno krilo Partizana karijeru nastavi u korejskom Seulu. Kako piše MocartSport, u Južnoj Koreji nemaju novčane probleme, pa je sigurno da će i uprava Partizana biti stavljena pred težak izbor.

Da li će prodati 26-godišnjeg fudbalera i rastereti nategnuti budžet ili da sačuva jednog od najprodornijih igrača Superlige i pokuša da sa njim napadne grupnu fazu Lige šampiona ili makar Lige Evrope, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, vezni red, koji je neretko bio i najkritičniji će pretrpeti najveće promene ovog leta.

Međutim, navijači Partizana ne bi mnogo žalili za Petrom Grbićem, ukoliko bi na njegovo mesto došao nekadašnji reprezentativac Srbije, što bi bila svojevrsna ‘bomba’ ovog prelaznog roka.

0
0

5 Komentara

  1. Sve ih pustite neka idu.
    Kojić,Luka,Saša Marković,Grbić,Ostojić,Lukač (hvala mu za one penale protiv Zvezde) ….sevaj samo !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Једва чекам да оде! Један на један је катастрофа од играча! Шта је онда промашио био промашај сезоне био!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter