8
Domaći fudbal

DILEME VIŠE NEMA: Crvena zvezda postavila trenera!

Objavljeno: 29.05.15 u 10:47

Dileme više nema, čelnici Crvene zvezde pronašli su pravo rešenje za naslednika trenera Nenada Lalatovića na klupi kluba iz Ljutice Bogdana.

Čelnici najtrofejnijeg sprskog kluba i jedinog šampiona Evrope iz Srbije dogovorili su se sa Miodragom „Grofom“ Božovićem sa kojim su poslednjih dana bili u pregovorima.

Ugovor će biti potpisan na dve godine, a pregovori su vođeni do kasno sinoć. Kako se saznalo, tim razgovorima prisustvovalo je nekoliko osoba vrlo bliskih dešavanjima u Zvezdi.

Miodrag+Bozovic

Vest o imenovanju Božovića na funkciju trenera potvrdio je i generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić.

– Grof je želja broj jedan i još uvek kandidat sa kojim pregovaramo. Nadamo se da će sve biti u redu – poručio je Terzić u SMS poruci prosleđenoj redakciji Monda.

Božović je i ranije predstavljao veliku želju Crvene zvezde čije je boje branio kao igrač od 1992. do 1994. i sa kojom je osvojio Kup Jugoslavije

Ulogu trenera počeo je da obavlja u Beogradu sa Karaburme 2000. godine, a potom je vodio japanski Konsadole, Borac iz Čačka, kulski Hajduk, kiparski AEP, Budućnost, Grbalj, Amkar, Moskvu, Dinamo iz Moskva, Rostov i Lokomotivu Moskva, koju je nedavno napustio iako je doveo ekipu do finala ruskog Kupa.

Najveći uspeh u trenerskoj karijeri, 46-godišnji Božović ostvario je sa Rostovom, sa kojim je 2014. stigao do trofeja u Kupu Rusije.

0
0

8 Komentara

  1. Ako je ovo tacno, bravo pozdravljam! Odlican izbor i nadam se boljim i vedrijim danima nad Marakanom. Jedino je po meni bolje resenje bio Ivica Jovanovic ali izgleda nismo ga mogli angazovati. SRECNO Zvezdo ljubavi moja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim da se mnogi grobari javljaju kako je Vucic doveo Grofa u Zvezdu kako se drzava petlja u politiku kluba. Pitam se samo sta su prethodnih godina radili Tadic, ruzic, Dacic, Vucelic…i zasto se Partizan nije trosio u zimskom prelaznom roku, ili su ludi lili su nesto ZNALI ? Nemojmo o postenju

    0
    0
    Odgovori
    • Druze nije bio problem kada se premijer drzave zvao Mirko Marjanovic,kada se u sred najvece krize u nasoj novijij istoriji gradio Zemunelo dok se narod na ulici otimao za hleb i mleko!!!Tada je premijer mogao da pomaze jednom klubu,posle su dosli ovi vec koje si nabrojao pa stezali misice po pioniru i areni i tada je to bilo ok.Sada dovode Krasica,portugalce,razna pojacanja i opet Zvezda kriva.Najbolje je da se svi ugase i da se samo njima daje,da igraju bez konkurencije,verovatno bi onda bili zadovoljni!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Nemam nista protiv ovog odlocnog coveka i trenera kao ni protiv Zvezde ali kakva se poruka salje svim klubovima koji zavise od lokalne samouprave ( samo cukaricki i partizan ne zavise ) kada premijer postavlja trenera Zvezdi,da se sklone sa tetena ili nema novca za prezivljavanje.Zato nam ke fudbal tu gde je.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter