0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Izbor za trenera sužen na dvojicu. Šta Zvezda može da ponudi Đukiću, Jovanoviću ili Grofu?!

Objavljeno: 28.05.15 u 18:34

Ko će biti novi trener Crvene zvezde? Knjiga je spala na dva slova, ali Zvezdan Terzić za sada ne žili da otkriva o kome se radi.

Zato je pričao o trojici trenera koji su bili velika želja kluba iz Ljutice Bogdana. Reč je o Miroslavu Đukiću, Ivici Jovanoviću i Grofu Božoviću.

– Kada sam pravio analizu kakav nam je trener potreban na vrhu liste su bili Miroslav Đukić, Ivica Jovanović i Grof Božović. Potrošio sam sate i sate vremena razgovarajući sa njima. Oni su radili za milion evra godišnje, šta mi možemo da im ponudimo da bi bili zainteresovani za Crvenu zvezdu? Ja bih voleo da Grof dođe, ali biće teško. Sa druge strane neću da dovedem nekog koga moram da molim, jer hoću da taj neko donese strast i energiju. Kako će da se motiviše za trening ako ne želi da dođe u klub – zapitao se Terzić u razgovoru za MozartSport.

Kao rešenje za klupu u poticaju su Kosanović, Rajevac, Vladimir Petrović Pižon da prezume Zvezdu.
Postoje treneri koji su pokazali ogromnu želju i strast. Ne smemo da žurimo i pogrešimo. Suzili smo izbor na dvojicu, ali neću o imenima. Sigurno je samo da nije u pitanju stranac.

O bivšem treneru Nenadu Lalatović Terzić je rakao sve najbolje, ali da je rano gurnut u vatru. Jedino što mu zamera su medijski istupi, koje niko, a akamoli neko ko je Zvezdino dete sebi ne sme da dopusti. Tako se narušava ugled kluba…

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter