0
Evropske lige

MURINJO U EPIZODI ‘IMA LI KO JAČI’: Postoje li bolji igrači od Baneta Ivanovića i Nemanje Matića?

Objavljeno: 28.05.15 u 15:15

Žoze Murinjo ne prestaje da uživa u obraćanju javnosti, a na špekulacije o odlascima i dolascima igrača u Čelsi odgovorio je vrlo zanimljivim pitanjima.

Čelsi je ove sezone osvojio titulu šampiona Engleske posle pet godina, a iako je to označeno kao uspeh, mnogi očekuju od Čelsija da dovede zvučna pojačanja za narednu sezonu kako bi izbegao ovogodišnji scenario i eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampiona.

– Kako ja da nađem boljeg napadača od Dijega Koste? Ili boljeg veznog igrača od Nemanje Matića? Ili boljeg desnog beka od Branislava Ivanovića? – pitanjima je odgovorio Žoze Murinjo.

Portugalac je istakao da u svakom trenutku može da dođe neki igrač, ali da je najbitnije zadržati sadašnji kostur igrača koji su, po njemu, najbolji.

– Sviđaju mi se igrači koje imam, srećan sam sa njima. Normalno je da uvek dođu dvojica ili trojica, ali igrači koji su mi potrebni već imam u timu. Želim da ih zadržim. Prošle sezone sam imao neke koje sam želeo da prodam. Najvažnije je ne izgubiti bitne igrače na tržištu. Naš tim je veoma dobar. Imali smo mnogo povreda, samo trojica su odigrala svih 38 utakmica u Premijer ligi – objasnio je ‘gospodin Specijalni’.

Imao je i poruku za igrače koji bi potencijalno mogli da dođu u londonski tim, a već se spominju Antoan Grizman, Radamel Falkao

– Ako dolaziš u šampionski tim ti nisi veliko ime. Velika imena postaju šampioni – u svom stilu zaključio je Žoze Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter