0
Evrokupovi

FOTO: twitter.com/BreatheSport

JEZIVO: Fudbaler Dnjepra pao kao nokautiran bez kontakta (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.15 u 09:31

Fudbaler Dnjepra Mateus izgubio je svest tokom finala Lige Evrope protiv Sevilje, da bi odmah nakon toga bio iznesen sa terena na nosilima.

Vezista se sudario sa Benoom Tremulinasom samo nekoliko minuta pre kraja regularnog dela susreta, a par trenutaka posle toga, srušio se na zemlju bez svesti. 

Mateusa su odmah opkolili saigrači dok je ležao na travi pre nego što je stigla lekarska pomoć.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Dnjepra, Miron Markevič, izjavio je da je brazilski napdač Mateus uspeo da dođe sebi nakon strahovitog pada u finalu Lige Evrope kada je ostao bez svesti.

Iskusni 32-godišnji fudblaer pao je kao pokošen na sred terena i to u treucima kada nije bio okružen sa bilo kojim igračem oba tima na stadionu u Varšavi.

Naravno, Mateus je iznet sa terena, a kasnije je kazao da je utakmicu igrao sa polomljenim nosem, povredom koju je zaradio ranije tokom meča.

– Sve je izgledalo kao da je Mateus dobro – počeo je Miron Markevič priču i dodao:

– Radio je razne dobre stvari na terenu, a onda je u jednom trenutku sve krenulo nizbrdo. Sada je, ipak, sve u redu – kazao je Markevič.

On se osvrnuo i na učinak Karlosa Bake koji je dva puta pogodio metu, ali i na čoveka iz svog tima, Daglasa, koji je morao da motri na njega.

– Pre ovog susreta Daglas je bio jedan od najboljih defanzivaca u timu i u Evropi. Verovatno nije imao svoj najbolji meč u karijeri. Kad napadač postigne dva gola, može se reći da odbrana nije uradila svoj posao – istakao je strateg Dnjepra.

– Međutim, moramo da pohvalimo i Baku koji je danas odigrao sjajno – kazao je Miron.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter