1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BURNO: Crveno-beli napadač sve dalje od crno-belih, a iz Partizana put Atine kreće standardni prvotimac!

Objavljeno: 28.05.15 u 14:15

Tektonski potresi dešavaju se u Humskoj, s obzirom da se, sa završetkom sezone, ovih dana mnogo piše o dolascima i odlascima iz redova šampiona Srbije.

Već nedaljama se Marko Šćepović spominje kao novo pojačanje fudbalskog kluba Partizan, kojim bi dodatno ojačao napad šampiona u pohodu na plasman u najelitnije evropsko takmičenje.

Međutim, po pisanju ‘Žurnala’ od toga, barem za sada, neće biti ništa, s obzirom da Marko još uvek nije raskinuo ugovor sa svojim sadašnjim klubom Olimpijakosom. Grci su skupo platili Šćepovića i ne žele olako da ga se odreknu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Priča se od dolascima, ali itekako izvesni su i odlasci iz crno-belog tabora. Vladimir Volkov već nekoliko godina nosio je dres Partizana, učestvovao u mnogim titulama i ocenio je da je vreme da se ponovo otisne u inostranstvo. Vladimiru Volkovu je istekao ugovor sa Partizanom i može da ode u drugi klub bez obeštećenja.

Njegova sledeća destinacija mogao bi da bude atinski AEK, tim čije bi boje od sledeće sezone takođe mogao da brani nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Aksentijević. Tako bi bekovski tandem AEK-a u sledećoj sezoni mogli bi da čine Nikola Aksentijević i – Vladimir Volkov.

Partizan naslednika za Vladimira Volkova ima u mladom reprezentativcu Nemanji Petroviću. Crno-beli možda potraže i alternativno rešenje, a kao kandidat za povratak u crno-beli dres spominjao se Marko Lomić.

Ovde pročitajte koja pojačanja Partizan želi da dovede ovog leta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter