1
Evropske lige

‘STARA DAMA’ NE SPAVA: Zaboravljeni nemački reprezentativac na korak Juventusa!

Objavljeno: 26.05.15 u 22:44

Nemački reprezentativac i još uvek fudbaler Real Madrida Sami Kedira nalazi se na samo 48 sati od prelaska redove italijanskog prvaka i finaliste Lige šampiona.

Ako je verovati italijanskim medijima koji o ovoj temi pišu sve više, Nemac turskog porekla Sami Kedira preći će u naredna dva dana u Torino gde će obaviti sve medicinske preglede i pojačati ekipu Juventusa. Kedira će od jula biti slobodan agent, a očekuje se da će u Torinu zarađivati 4 miliona evra po sezoni, uz bonuse.

Osvajač poslednjeg Mundijala u Brazilu sa reprezentacijom Nemačke bi tako mogao da postane drugo pojačanje Juventusa, nakon što je ‘Stara dama’ za 40 miliona evra dovela Paula Dibalu iz Palerma.

Juventus je ove sezone osvojio četvrtu titulu u nizu u Seriji A, a osvajanjem Kupa Italije kompletirao je duplu krunu. Priliku za ‘tripletu’ imaće 6. juna kada će u Berlinu igrati finale Lige šampiona protiv novog španskog prvaka Barselone.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter