0
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

PREOKRET: Ćavi bi ipak mogao da zaigra i protiv Barse?

Objavljeno: 26.05.15 u 14:13

Odlazeći kapiten Barselone Ćavi Ernandes mogao bi naredne sezone da igra na pozajmici u Pari sen Žermenu iz katarskog Al-Sada.  

Iako je poput Frenka Lamparda koji je potpisao za Njujork siti i rekao da nikada ne bi mogao da igra u drugom engleskom klubu, Ćavi bi putem sličnih “šeičkih“ veza mogao da pređe u PSŽ. 

Vlasnik budućeg Ćavijevog kluba Al-Sada je upravo brat Nasela Al Kelaifija, prvog čoveka Parižana.

U nekoliko navrata tokom poslednjih meseci, Ćavi je rekao da ne planira da igra za neki drugi klub u Evropi osim za Barselonu, ali bi to moglo da se promeni ako dogovor o pozajmici bude ostvaren.

– Rekao sam klubu da ne želim da igram ni za jedan drugi tim u Evropi. Ne želim da igram protiv Barselone – istakao je Ćavi. 

Zanimljivo, Barselona i PSŽ su odigrali čak osam međusonih duela u poslednje četiri sezone u Ligi šampiona. Ove sezone su igrali četiri puta – u grupi, a potom i u četvrtfinalu gde je Barselona prošla ukupnim rezultatom 5:1. 

Podsetite se zbog čega je Ćavi najveći u istoriji Barselone, španske reprezentacija, ali i celokupnog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter