0
Domaći fudbal

SIMO KRUNIĆ: Čestitam igračima, zaslužili smo opstanak

Objavljeno: 25.05.15 u 09:41

Prava goleada viđena je u nedelju popodne na Gradskom stadionu u Jagodini na kojem je domaći tim rezultatom 5:3 pobedio OFK Beograd i tako je sačuvao svoj superligaški status.

Trener Jagodine Simo Krunić čestitao je svojim igračima koji su, uprkos teškom položaju, uspeli trijumfalno da okončaju sezonu i izbore opstanak u JSL.

– Čestitao bih OFK Beogradu na fer i korektnoj igri, čestitao bih svojim igračima što su uspeli da obezbede opstanak u ligi. Bili smo u jako teškoj situaciji u poslednje vreme. Nismo imali samopouzdanje, bojali smo se OFK Beograda koji ima mladu ekipu i dobro znaju da igraju. Pobedili smo, ali je jako teška situacija bila pre utakmice. Dugo smo u krizi – kazao je Krunić.

– Posle četiri godine dobrih rezultata došla nam je godina gde smo ušli u krizu. Ništa nam nije išlo. Imali smo prilike, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Zato smo ušli u neku apatiju. Ovo je bila psihološki jako teška utakmica za sve nas – istakao je trener Jagodine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter