0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN ĐURĐEVIĆ: Sreća pa se sezona završila, bili smo u ozbiljnim problemima

Objavljeno: 25.05.15 u 10:41

Prava goleada viđena je u nedelju popodne na Gradskom stadionu u Jagodini na kojem je domaći tim rezultatom 5:3 pobedio OFK Beograd i tako je sačuvao svoj superligaški status.

Šef struke OFK Beograda Dejan Đurđević izjavio je da mu je drago što je klapa pala na sezonu u Jelen Superligi Srbije, jer je njegova ekipa bila u „ozbiljnim problemima“ u poslednjih nekoliko kola.

– Igrači su istrošeni, pogotovo mladi koji igraju celu sezonu. Drugo, veliki broj standradnih igrača nam je otišao za Novi Zeland. Imamo povređenih igrača, tako da smo danas pokušali da vidimo kako će možda izgledati sledeća godina u OFK Beogradu. I videli smo da to tako ne može – smatra Đurđević.

– Imam jako mladu ekipu, ali sam danas pokušao da dam šansu klincima koji su jako talentovani, i u svom uzrastu igraju dobro, ali kada ih stavite u jednu grupu koja treba da donese rezultat protiv ekipe kao što je Jagodina, onda to jako teško ide – istakao je Đurđević.

– Naravno, nisam ni zadovoljan. Mi smo odradili jako dobru sezonu u kojoj smo, bez velikih finansija, napravili korektan rezultat. Ne bih da mi poslednja utakmica pokvari taj utisak. Ovim momcima sam i pre utakmice čestirao na svemu što su uradili u ovoj godini i nadam se da će biti još bolji u budućnosti – podvukao je Đurđević.

OFK Beograd je takmičenje u JSL okončao na osmom mestu na tabeli sa 39 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter