0
Evropske lige

ČELSI LIKUJE PO LONDONU: Ovako mi parkiramo autobus! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.15 u 15:58

Fudbalski klub Čelsi ulicama Londona slavi titulu šampiona Engleske, a sada su konačno mogli na pravi način da odgovore kritičarima zbog, sada već čuvenog, ‘parkiranja autobusa’. ‘Mi smo umetnici’, kaže Murinjo.

 Žoze Murinjo se vratio na mesto uspeha i ponovio ga. Čelsi je ponovo najbolji klub u Engleskoj, a ‘gospodin specijalni’ zna kako da u javnosti proslavi svaki pehar.

– Mislim da imamo sve. Može li bilo ko da kaže da ne igramo fantastičan fudbal? Ne, ne može, jer to nije istina. Naša igra je umetnost, imamo i fantastičan timski duh, organizaciju… Mi smo kompletan tim i zbog toga smo šampioni – u svom stilu je rekao Žoze Murinjo.

 Sličnog mišljenja je i dugogodišnji kapiten ekipe Džon Teri, koji je prezadovoljan sezonom koju su ostvarili on i njegovi saigrači.

– Prošlo je pet godina od naše poslednje titule, prošlo je mnogo vremena… Ovo je neverovatan dan. Ceo tim je bio vrhunski od prvog dana – izjavio je kapiten Čelsija Džon Teri.

Žoze Murinjo je često kritikovan zbog svoje defanzivne taktike nazvane ‘parkiranje autobusa’. Zbog toga je na zvaničnom tviter profilu fudbalskog kluba Čelsi okačena fotografija klupskog autobusa, a ispod je napisano:

– Ovo je parkiranje autobusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter