1
Domaći fudbal

FK DONJI SREM: Pretili su nam na Skupštini FSV, ali ne plašimo se!

Objavljeno: 23.05.15 u 14:32

Iziritirani lošim suđenjem na meču Donjeg Srema protiv Spartaka u Subotici, čelnici tima iz Pećinaca oglasili su se, kako kažu poslednjim saopštenjem, koje se tiče raspleta u Jelen Superligi.

Saopštenje fudbalskog kluba Donji Srem vam prenosimo u celosti:

– Saopštenje objavljujemo izazvani ponižavanjem i vređanjem dostojanstva našeg kluba, koje se nastavlja sramotnom izjavom gospodina Mrakića, pulena gospode iz Beograda, koji su postavili i rukovodstvo Fudbalskog saveza Vojvodine, na čelu sa gospodinom Simovićem te sada upravljaju iz Beograda kompletnim vojvođanskim fudbalom.

Gospodin Simović, gospodin Santrač i ostala buljumenta imaju zadatak da ruše predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića sa funkcije, a za uzvrat dobijaju mrvice u vidu funkcija u vojvođanskom savezu, koji su sami obezvredili i u vidu spašavanja svog kluba od ispadanja iz Superlige. Mi u Donjem Sremu se ne plašimo nikoga da kažemo ono što mislimo mada smo i mi bili podvrgnuti pretnjama, a u vezi promena delegata u Skupštini Fudbalskog saveza Vojvodine.

Zašto se ne plašimo? Ne plašimo se iz razloga što od fudbala ništa nismo uzeli nego smo samo dali zdravlje i novac za razliku od gore navedene gospode. Da se vratimo na čudesnog gospodina Mrakića, koji je uspeo svojom izjavom o kriminalnom suđenju Anđelovskog da obesmisli besmisleno.

Cela fudbalska javnost komentariše tendeciozno suđenje Anđelovskog tokom svih stotinak minuta, pa i nepravedno dosuđene penale od kojih se i sam Simović stideo u korist Spartaka, a na štetu Donjeg Srema.

Zbog ljudi koji na ovakav način doživljavaju fudbal i sport uopšte podižemo glas i molimo svu sportsku javnost i ljude koji vole sport da nam pomognu u borbi protiv takvih – kaže se u saopštenju Donjeg Srema.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter