1
Domaći fudbal

MRDAKOVIĆ NAPUSTIO LEVADIJAKOS: Srpski centarfor slobodan u izboru nove sredine

Objavljeno: 21.05.15 u 16:45

Srpski fudbaler Miljan Mrdaković napustio je Levadijakos nakon jedne polusezone provedene u grčkom klubu.

Iskusni tridesettrogodišnji centarfor nije dobio pravu priliku u Levadijakosu koji je neuspešno završio borbu za opstanak u prvoj ligi, pa će iskusni napadač potražiti novu sredinu. Interesovanje za Mrdakovića već postoji i on bi kao slobodan igrač mogao da ostane u Grčkoj, ali bi mogao da se vrati i na Kipar ili u Aziju gde je već sa uspehom nastupao.

Mrdaković je prvi deo sezone odigrao za singapurski Tampines sa kojim je osvojio treće mesto i gde je postigao ukupno 25 golova na 36 utakmice u svim takmičenjima, što je privuklo pažnju drugih azijskih klubova, ali se iskusni centarfor ipak odlučio za povratak u Evropu.

Srpski fudbaler je poznat kao fudbalski ‘svetski putnik’ jer je već sa 16 godina prešao iz Partizana u belgijski Anderleht, da bi zatim igrao u OFK Beogradu, Austriji, Ukrajini, Izraelu, Portugalu, Kini, Kipru, Grčkoj i Singapuru. Mrdaković je takođe nastupao za olimpijsku reprezentaciju Srbije u Pekingu 2008.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter