4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOBILIŠU SE SNAGE: Crvena zvezda već spremila prvo zvučno ime

Objavljeno: 21.05.15 u 09:13

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone nisu uspeli da odbrane šampionsku titulu u Srbiji, pa ih tokom leta čeka „veliko spremanje“.

Za sada je izvesno da će doći do promene šefa struke, generalni direktor  Zvezdan Terzić je najavio i skorašnju promociju novog sportskog direktora, a klub već uveliko traga za pojačanjima.

Prema informacijama Sportskog žurnala, već u ovom trenutku je poznato koji to fudbaler prvi stiže u Ljutice Bogdana.

Reč je o veznom fudbaleru Borca iz Čačka, Radetu Kruniću (21) koji će biti predstavljen navijačima u prvim danima letenjeg prelaznog roka.

Vezista čačanskog superligaša bio je interesantan timu s stadiona „Rajko Mitić“ unazad nekoliko transfer rokova, ali je navodni ugovor s Veronom bio prepreka koji do nije do sada uspevala da se premosti.

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine trebalo bi da bude jedan od najvažnijih igrača u formiranju tima koji će se naredne sezone boriti da vrati trofeje na Maraknu.

0
0

4 Komentara

  1. Ove godine da ukrademo jos malo para s’ Kosova a moze malo i od poplava i da dovedemo pojacanja kao sto smo prosle u kosarci pa da gazimo glodare i daj vise da se privatizuje telekom i da od tih para vratimo vise taj dug, nije realno da dugujemo a na ove uCukane u kupu da se obrati paznja, cuo sam da duguju nekih 15 milki ako to ne vrate do jeseni da im stavljamo katanac i cao zdravo. ZVEZDA SAMPION

    0
    0
    Odgovori
  2. To stvarno nije vise normalno ,pa to ima samo kod nas,toliki dug kluba sad je vec blizu 60 mil,i svake sezone se dovode igraci i kupuju kao da ni jedan dinar nema duga,ako ce mo realno stvarno ovo je smesnije od bilo koje komedije???

    0
    0
    Odgovori
  3. Niko zvezdo nema to sto imas ti,60mil. duga i drzavu…
    i opet ce da dovedu silna pojacanja a nemaju para ni za prevoz…ali tu je diktator i sn

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter