0
Evropske lige

JUNAJTED SE NE ŠALI: ‘Srpski zet’ na pragu Old traforda!?

Objavljeno: 21.05.15 u 15:58

Vezni igrač Bajerna koji je sa Bavarcima osvojio još jednu titulu u nizu mogao bi na leto da pojača sredinu terena Mančester Junajteda. 

Ovu vest preneo je nemački magazin „Kikker“, a potom su i svi ostrvski mediji počeli da bruje o tome.

Prema pisanju nemačkih medija, Švajnštajger je veoma blizu potpisa sa “đavolima“, a menadžer Junajteda Luj van Gal ne krije činjenicu da je impresioniran partijama nemačkog reprezentativca kao i to da bi voleo da ga vidi u svom timu.

Otežavajuća okolnost za Mančester prilikom ovog transfera bi eventualno mogla da bude visina obeštećenja, s obzirom na to da Švajnštajger ima ugovor sa Bajernom do leta 2016.

Međutim, po svoj prilici verovatnoća za produženjem ugovora je jako mala, tako da bi nemački reprezentativac već tokom ovog leta mogao da napusti redove Bavaraca.

Van Gal i Švajnštajger su već jednom sarađivali zajedno u vreme kad je holandski stručnjak predvodio upravo minhenski Bajern, a „srpski zet“ je tada bio zamenik kapitena. 

Podsetimo, na Old traford je ovog leta već stigao Memfis Depaj iz PSV Ajndhovena, dok se sve više priča o transferu Gereta Bejla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter