0
Evropske lige

ANTONIO KASANO: Mesi je najbolji svih vremena

Objavljeno: 20.05.15 u 08:51

Antonio Kasano, nekadašnji fudbaler Real Madrida, Rome, Sampdorije i Parme, kazao je da je Kristijano Ronaldo nalik nadalu, dok je Lionel Mesi više nalik Rodžeru Federeru – najbolji svih vremena.

Tokom poslednjih godina uvek je aktuelna debata o tome koji je igrač kvalitetniji: as „Kraljevskog kluba“ ili zvezda „Blaugrane„.

– Mesi je najbolji fudbaler u istoriji fudbala. Mnogi kažu da je Dijego Maradona uradio više, da je osvojio Svetsko prvenstvo, ali to su bila drugačija vremena. Leo je najbolji i zbog toga sam svom sinu dao ime po njemu – kazao je Kasano.

– I on (Mesi) i Ronaldo su dva velika igrača, ali različita. Ukoliko ih uporedimo, na primer, sa tenisom, Ronaldo je više kao Nadal, a Mesi kao Federer – slikovito objašnjava Kasano.

U prilog Kasanovim rečima igrala je i Barselona ove sezone, pošto je povratila titulu u Primeri i stigla u novo finale Lige šampiona. Uz to, čeka ih i finale Kupa.

Kasano veruje da je Barsa favorit u predstojećem berlinskom finalu s Juventusom, ali smatra i da „Stara dama“ ima svojih šansi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter