0
Evropske lige

VELIKI USPEH: Milan Vilotić u Ligi šampiona

Objavljeno: 17.05.15 u 22:13

Fudbaleri Jang Bojsa igrali su bez golova sa Bazelom u 33. kolu švajcarskog prvenstva i tako su obezbedili mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Bazel je izborio novu titulu, dok su Milan Vilotić i njegovi saigrači sada došli do dovoljne prednosti u odnosu na Tun i tako ostvarili cilj postavljen za ovu sezonu.

Tri kola pre kraja prvenstva, Bazel ima 74 boda, 11 više od Jang Bojsa, dok Tun ima 51.

Bazel isto kao Jang Bojs, iako je šampion, ide u kvalifikacije za Ligu šampiona, samo će imati mnogo lakši put u borbi za mesto u Ligi šampiona, pošto će biti svrstan u povlašćene klubove. Oba kluba će startovati od treće runde.

U derbiju švajcarskog prvenstva u okviru 33. kola nije viđeno mnogo uzbuđenja. Iako su timovi imali gotovo jednak posed lopte, Bazel je imao četiri šuta u okvir gola, a Jang Bojs samo jedan.

Vilotić je ponovo sjajno komandovao odbranom gostiju iz Berna i odigrao je svih 90 minuta, isto kao i drugi srpski fudbaler u redovima Jang Bojsa Milan Gajić.

Fudbalere Jang Bojsa naredna utakmica čeka u četvrtak, kada na svom terenu igraju sa Lucernom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter