5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JASNA PORUKA GROBARA: Prijatno i doviđenja… (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.15 u 23:59

Fudbaleri Partizana u subotu su zajedno sa svojim navijačima na stadionu u Humskoj proslavili 26. titulu državnog prvaka. Rezultat meča protiv Novog Pazara je bio u drugom planu (1:1) u svečarskoj atmosferi, a pored pobedničkih pesama najvatreniji navijači crno-belih su osetili potrebu da se obrate i pristalicama i rukovodstvu rivalskog kluba.

Grobari su imali pik pre svega na upravu Crvene zvezde zbog čestih saopštenja koja stižu iz Ljutice Bogdana, a pored pogrdnih pesama na račun navijača Crvene zvezde bilo je i pohvalnog skandiranja za predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.


(Izvor: Youtube/GROBARI NET)

Pogledajte i fotogaleriju sa meča Partizan – Novi Pazar, kao i šta su još Grobari pevali prvom čoveku srpskog fudbala.

0
0

5 Komentara

  1. Kad ne mogu da dobiju derbi iako im sudi mazic i daje po 2-3 penala,uhvate se za Karadzica pa dobite jedan derbi u poslednjih nekoliko godina pa se nadajte tituli.Partizan je dominantan u Srbiji to se videlo i u derbiju iako nije dao gol iako mu Mazic nije svirao 2 cista penala suspenduju pomocnog sudiju jer ne smeju mazica.Budite realne delije kao sto je mali Jovic kazite da je najbolji PARTIZAN kao sto je zvezda sada u kosarci,realno…

    0
    0
    Odgovori
  2. Јел могуће да на освајању титуле више певате Звезди него П АР ТИЗ АИ-у ? МАРШ У ЗАГРЕБ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter