1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUPLO SLAVLJE: Hoće li se Grobari danas radovati još jednoj tituli?

Objavljeno: 16.05.15 u 10:39

Navijači Partizana će danas možda imati duplo slavlje – proslavu dve šampionske titule. Na Partizanovom stadionu će fudbaleri od 17.00 časova igrati meč pretposlednjeg kola Jelen Super lige sa Novim Pazarom, a poslednji na svom terenu, što će biti prilika za proslavu sa navijačima. Odnosno, biće to prva žurka na koju su pozvani svi Grobari, ulaz je besplatan, a od 16.00 časova koncert će održati grupa JNA.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U drugom delu Srbije, u srcu Šumadije, vaterpolisti Partizana od 18.45 igraju treći meč finalne serije sa Radničkim. Tim Vladimira Vujasinovića vodi sa 2:0 u seriji i neophodna im je jedna pobeda ne bi li titulu posle dve sušne godine vratili na Banjicu. Dakle, prva prilika za proslavu titule je već danas. Momci su osokoljeni izbacivanjem večitog rivala u polufinalu, posle peteraca, a na isti način su savladali i Kragujevčane u drugom meču.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Jedno je sigurno, navijači će danas slaviti 26. titulu prvaka Srbije u fudbalu. Možda i 26. titulu šampiona države u vaterpolu…

Da li je danas dan za duple proslave titula?

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter