1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PETKOVIĆ: Sramota nas je, ali ne da svi kolektivno ostavimo fudbal!

Objavljeno: 15.05.15 u 17:37

Igrači Zvezde su svojim navijačima priredili dva neprijatna iznenađenja. U danu kada je Partizan overio titulu, crveno-beli su poraženi od fenjeraša Radničkog iz Kragujevca.

Defanzivac Marko Petković kaže da su se igrači osećali krajnje sramotno posle tog poraza.

– Sve nas je sramota posle poraza od Radničkog, ali nikakav problem između nas igrača i šefa stručnog štaba ne postoji – rekao je Petković i potvrdio reči trenera da je atmosfera u ekipi dobra i da se na treninzima normalno radi. Izuzetak je jedino ono što se desilo na sinićnjem treningu.

Igrači su svesni šta su uradili i koliko su razočarali.
– Ne možete da zamislite koliko nas je bilo sramota posle Radničkog. Kada samo ušli u svlačionicu mi igrači imali smo dve opcije – da svi kolektivno ostavimo fudbal ili da se sutradan pojavimo na treningu. Niko se nije odlučio za ovu prvu, već smo svi došli sutradan voljni da se iskupimo.

Petković se iskupljenju nada već protiv OFK Beograda.
– Sigurno da će posle osam godina igranja za Romantičare to biti emotivna utakmica za mene, ali sada sam igrač Zvezde i učiniću sve da moj tim pobedi. Čeka nas jako bitna utakmica ne zbog tabele, već zbog dva vezana poraza koje Crvena zvezda sebi ne sme da dozvoli. Moramo da dobijemo u subotu – poručio je Petković.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Ti panju jedino što znaš je da zezaš žalosnog Nađa na telefon i po tome si jedino i poznat. Ti i fudbal? Ko Mara i kriv qr*c….’ajd u zdravlje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter