3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU PARE U HUMSKU: Partizan dobija ‘čestitku’ za titulu vrednu 3,4 milionа evra

Objavljeno: 14.05.15 u 20:35

Dobre vesti gotovo iz sata u sat stižu za navijače Partizana koji su već proslavili 26. titulu prvaka Srbije pošto je njihov tim u sredu savladao Napredak u Kruševcu i tako postao nedostižan Crvenoj zvezdi.

Tokom dana je stigla informacija da je FK Partizan proširio sponzorski pul, a bivši predsednik kluba Dragan Đurić najavljuje da će uskoro na račun kluba „leći“ dodatnih 3,4 miliona evra koliko iznosi 20% od transfera Aleksandra Mitrovića koji je prema njegovim saznanjima već dogovoren.

– Svi ste me napadali kada sam prodao Mitrovića, a sada se ispostavilo da je to bio odličan potez. Dali smo ga za pet miliona i sada će Partizan da dobije još 3,4 – što je ukupno 8,4 miliona evra od jednog igrača. Prema informacijama koje imam, transfer Mitrovića u Njukasl je gotova stvar, pitanje je vremena kada će da ‘padne’ potpis. Novac stiže u Humsku, rekao je između ostalog Đurić u intervjuu za Mondo.

Bivši čelni čovek crno-belih se takođe požalio da mu niko iz kluba nije čestitao titilu iako je pod njegovim upravljanjem ekipa jesenji deo sezone okončala sa šest bodova prednosti. Kako sam tvrdi on je čstitke bliskim ljudima koji su i dalje u klubu uputio putem SMS poruka.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Slusam Sojica(Djurica) kad kaze da su ga kritikovali sto je prodao Mitra za 5 miliona a dobio je sada jos 3,5 kad ode iz Anderlehta. Prodao je i Skuletara za 2,5 miliona pa srecom dodjose novi ljudi i uzese 4 miliona. E sada mozete zamisliti sta bi nam Mitar donio da je igrao jos dvije godine kod nas

    0
    0
    Odgovori
  2. Đuro, beži bre nazad u istoriju!
    Ne želim da čujem ništa od tebe i tvoje ekipe lopova!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ima navijaca jako mnogo kojima niko nevalja,postujem Djurica i njegov uspesan tim cestitam titulu koju su i oni zestoko zasluzili i hvala im,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter