1
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

SAMO SE NIŽU: Partizan dobio novo ‘pojačanje’! (FOTO)

Objavljeno: 14.05.15 u 14:25

Fudbalski klub Partizan, novi šampion Srbije, i kompanija „Adimes“ lider u preradi i konzerviranju mesa potpisali su ugovor o sponzorstvu. 

 

U ime crno-belih ugovor je potpisao generalni direktor Miloš Vazura, a u ime „Adimesa“ generalni direktor Vladimir Popović.

– Da li može iko opisati trenutke naše sreće i moje kao generalnog direktora nakon osvajanja titule i potpisivanja sedmog sponzorskog ugovora za manje od dva meseca? Obećali smo da ćemo ići šampionskim putem, ne samo u zemlji, već i u Evropi, i to radeći na oba polja, sporta i biznisa. Dokaz za to je i potpisivanje ovog sponzorskog ugovora – izjavio je Vazura. 

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Popović je istakao veliko zadovoljstvo priključivanju sponzorskom pulu FK Partizan i to baš dan nakon osvajanja titule.

– Uvek smo verovali u Partizan i pratili šampionski hod koji se podudara sa biznis planom naše kompanije. Partizan je klub sa istorijom i tradicijom i kao takav ima poštovanje svih, kako u zemlji, tako i u svetu. Ciljevi Partizana i prodor na evropsko tržište podudaraju se sa izlaskom naše kompanije u zemlje EU – izjavio je Popović.

Fudbaleri Partizani u sredu su pobedom u Kruševcu nad Napretkom (2:0) osvojili 26. šampionsku titulu, sedmu u poslednjih osam godina i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. 

hotsport.rs  

0
0

1 Komentara

  1. Da li je to neko u upravi Partizana konacno poceo da radi svoj posao? Mogli bi sad i u kk da pocnu da rade nesto po tom pitanju, kad vec nisu na vreme mislili o tome.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter