1
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Sevilja i Dnjepar za trofej i Ligu šampiona, Italijani izvisili (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.15 u 23:08

Uprkos tome što su u polufinalu igrala dva italijanska kluba ni jedan od njih ni Fiorentina ni Napoli neće igrati u finalu pošto su mesta u meču za trofej obezbedili Sevilja i Dnjepar.

Kada je u pitanju branioc trofeja Sevilja on je već posle prvog duela sa Fiorentinom vizirao put u Poljsku pošto je pobedio sa 3:0, a ni u revanšu nije bilo previše dileme oko pobednika. Naime, Anadalužani su u rok od pet minuta pogodili dva puta gol domaćina za kojeg danas nije igrao Nenad Tomović.


(Izvor:rutube.ru/Футболонлайн.net)

Daleko uzbudljivije je bilo u Kijevu gde je Dnjepar ugostio ekipu Napolija posle remija u prvom meču (1:1). Oba tima su imala svoje šanse, gosti možda i bolje, ali je mrežu pogodio samo iskusni Seleznjov u 58. minutu. Ekipa Rafe Beniteza nije uspela da dođe čak ni do izjednačenja kojim bi obezbedila produžetke. Naši predstavnici na ovom meču bile su sudije predvođene Miloradom Mažićem i moglo bi da se kaže da su odlično obavile svoj posao.

Liga Evrope, polufinale revanš mečevi


(Izvor:rutube.ru/Футболонлайн.net)

Dnjepar* – Napoli 1:0 (0:0) prvi meč 1:1
(Seleznjov 58)

Fiorentina – Sevilja* 0:2
(0:2) prvi meč 0:3
(Baka 22, Karizo 27)

Dnjepar i Sevilja će finale igrati 27. maja u Varšavi.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter