1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKE PROMENE: Lalatović promenio skoro celu odbranu, šansu od starta dobijaju Senegalac i Makedonac

Objavljeno: 13.05.15 u 17:43

Duel protiv kragujevačkog Radničkog u 28. kolu Jelen Superlige odlična je prilika da Nenad Lalatović isproba i neke igrače koji su tokom sezone imali manju minutažu, a ujedno će i oporavljeni kapiten Marko Petković ponovo zaigrati u crveno-belom dresu.

Izuzimajući golmana Rajkovića i mladog štopera Vukašina Jovanovića preostala tri člana odbrane su priomenjena za ovaj meč, pa će tako već spomenuti Petković zaigrati umesto Cvetkovića na desnom beku, pored leve aut linije umesto Anđelkovića če igrati Đorđević, a prvi put u startnih 11 će se naći i ljubimac navijača Mamadu Mbođ.

Što se tiče veznog reda desila se samo jedna promena u odnosu na meč protiv Čukaričkog pošto će povređenog Luku Jovića zameniti Danijel Avramovski. Ispred odbrane će ponovo igrati Ristić i Grujić, a ispred njih uz Makedonca biče još Katai i Lazović.

Usamljen u špicu napada kao i na Banovom brdu biće Petar Orlandić.

Na klupi se pored rezervnog golmana Kahrimana nalaze još Lazić, Kovačević, Cvetković, Gavrić, Stojanović i Savićević.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Rajković – Petković, Mbođ, Jovanović, Đorđević – Grujić, Ristić – Katai, Lazović, Avramovski – Orlandić

Radnički 1923 (4-2-3-1): Trifunović – Živanović, Osei Bonsu, Rosić, B. Miljuš – Kovačević, Tiodorović – Goljović, Keljević, D. Miljuš – Milovanović

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Lalatovic se pogubio, pa zna li on da mi za ledjima duva Cuka!Ako vec nisi sampion cuvaj drugo mjesto a ne da se igra sudbinom pred kraj prvenstva! Katastrofa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter