2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE JE GOTOVO, IMAMO NOVOG ŠAMPIONA: Partizan pobedom u Kruševcu overio titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.15 u 20:05

Na stadionu ‘Mladost’ u Kruševcu pre osam godina počela je serija od šest uzastopnih Partizanovih titula u prvenstvu Srbije, a na istom mestu danas su crno-beli pobedom od 2:0 nad Napretkom osvojili novi naslov šampiona države i tako se izjednačili sa Crvenom zvezdom po broju titula.

Utakmica u Kruševcu, kao što smo već pisali, protekla je u prazničnoj atmosferi na delu stadiona gde su se nalazili navijači Partizana. Slavili su titulu tokom celog meča, prekidali utakmicu, ali i pevali svih 90. minuta svojim ljubimcima koji su na terenu još jednom potvrdili da su zasluženo najbolji u Srbiji.

Posle poprilično dosadnih prvih 45 minuta, izuzev prilike koju je imao fudbaler Napretka Nikola Trujić, drugi deo meča doneo je odluku o pitanju pobednika na ovom susretu. Vođstvo Partizanu je doneo Branko Ilić posle centaršuta Nikole Drinčića, a definitivnu potvrdu trijumfa Partizana doneo je Andrija Živković pošto je na sjajan način realizovao kontranapad crno-belih i asistenciju Nikole Kojića.

https://www.youtube.com/watch?v=6RxCEsED4sA

S obzirom na dešavanja na stadionu ‘Rajko Mitić’ gde je Crvena zvezda izgubila od Radničkog sa 2:1, Grobari su uživali tokom celog meča, a kada je sudija Santrač odsvirao kraj usledila je opšte slavlje sa igračima. Partizan je i matematički obezbedio 26. šampionsku titulu kojom se izjednačio sa Crvenom zvezdom po broju naslova prvaka države.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter