0
Evrokupovi

RUMENIGE: Barsa je najbolja ekipa današnjice

Objavljeno: 13.05.15 u 10:28

Izvršni direktor Bajern Minhena, Karl-Hajnc Rumenige, posle eliminacije svog tima u Ligi šampiona od Barselone ukupnim rezultatom 5:3, izjavio je da je katalonski klub najbolja ekipa na svetu.

Španski predstavnik je poražen na „Alijanc Areni“ rezultatom 3:2, ali to bavarskom timu nije donelo trijumf vredan prolaska u veliko finale.

– Mislim da smo igrali jako dobro kao tim – rekao je Rumenige.

– Igrači su bili sjajni i ispoštovali su sve zadatke, postigli su tri gola, ali na žalost primili smo dva takođe – istakao je Rumenige.

– Gledano na svih 180 minuta utakmice s Barselonom mogu da kažem da smo odigrali dobro, ali su Ktalonci ipak zaslužili da prođu – naglasio je Rumenige.

– Nismo bili u mogućnosti da dođemo do finala u Berlinu protiv verovatno najbolje ekipe koja postoji na svetu u ovom trenutku – uveren je Nemac.

– Na kraju krajeva, ipak smo došli do polufinala, četvrti put zaredom, a to je okej – podvukao je funkcioner minhenskog tima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter