0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GROBARI DIRIGUJU UTAKMICOM: Kasnio početak meča, navijači na ogradi, petarde i baklje na terenu!

Objavljeno: 13.05.15 u 18:49

Zbog toga što meč Napretka i Partizana u 28. kolu Jelen Superlige može da odluči novog šampiona Srbije, veliki broj navijača Partizana iz svih krajeva Srbije je došao u Kruševac, pa je tribina namenjena gostujućim navijačima bila mala da primi sve pristalice crno-belih.

Zbog toga su ‘Grobari’ početak meča dočekali na ogradi iza gola, zbog čega sudija Santrač nije želeo da počne utakmicu. Zato su morali kapiten Saša Ilić i Vladimir Volkov da reaguju i zamole navijače svog tima da siđu sa ograde kako bi utakmica počela sa pet minuta zakašnjenja.

Samo 20-ak minuta pošto je lopta prvi put krenula sa centra došlo je do novog prekida pošto je jedan od navijača crno-belih sišao sa ograde i meč posmatrao iza samog gola Živka Živkovića, zbog čega je Santrač ponovo prekinuo meč.

Navijač se vratio na tribine, ali su odatle na teren ubrzo poletele petarde i baklje, pa je i sam golman Partizana Živković morao da je sklanja sa terena.

Inače, najbolju priliku na meču imao je Napredak u 17. minutu posle akcije N’Dijaea, Gobeljića i Trujića koji je bio neprecizan sa samo pet metara od gola Partizana.

‘Grobari’ već slave i najaktivniji su na utakmici, pošto je trenutan rezultat 0:0 i on bi na kraju meča Partizanu garantovao 26. titulu u klupskoj istoriji.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter