2
Domaći fudbal

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Neverovatno koga je renomirani sajt imenovao za trenera Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 10.05.15 u 21:26

Jedan od najpoznatijih sajtova za uživo praćenje rezultata koji ima veliki broj korisnika, napravio je juče tokom fudbalske utakmice u okviru Jelen Superlige između Partizana i Spartaka iz Subotice kardinalnu grešku u sastavima timova.

Tek što je Zoran Milinković seo na klupu Partizana i uprkos tome što na veoma uspešan način privodi ovu sezonu, na jednom od sajtova za uživo praćenje rezultata neočekivano je ‘smenjen’, a na njegovo mesto administratori su neobjašnjivo postavili jednog od najkontroverznijih fudbalskih radnika na Balkanu – Zdravka Mamića!

Naime, ako ste kojim slučajem tokom meča ušli na opciju gde se mogu videti postave timova Partizana i Spartaka, videli biste da je na mestu trenera Partizana stajalo ime Zdravka Mamića, predsednika nekada ljutog rivala Dinama iz Zagreba.

Kako su administratori došli na ideju da postave baš njegovo ime, i to sa sve hrvatskom zastavom, verovatno nikome nije jasno. Ali jeste zabeleženo.

10689415_822608027820778_4752480350223523642_n

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter