0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA: Napašćemo Ligu šampiona!

Objavljeno: 10.05.15 u 15:10

Predsednik FK Partizan Zoran Popović, dan posle trijumfa protiv Spartaka (1:0) koji je crno-belima praktično doneo novu titulu šampiona Srbije, poručio je da će uprava na čijem je čelu zadržati kostur tima i spremno dočekati kvalifikacije za Lige šampiona.

– Način na koji je ekipa došla do pobede protiv Subotičana najbolji je dokaz kvaliteta i pobedničkog mentaliteta ovog tima. Najbolji smo u Srbiji, ali sa povratkom titule u Humsku se ne završavaju naše ambicije, naprotiv. Naš veliki cilj je plasman u Ligu šampiona i učinićemo sve da ga ostvarimo i obradujemo navijače – rekao je Popović.

Partizan je dva puta učestvovao u Ligi šampiona, a treći plasman bi osim velikog zadovoljstva i bar tri fudbalska spektakla u Humskoj doneo zagarantovanih skoro 15 miliona evra od UEFA.

– Liga šampiona je za klub, ali i za mene kao predsednika veliki izazov. Zadržaćemo kostur ovog tima, angažovaćemo i dva ozbiljna pojačanja da spremni uđemo u kvalifikacije. Naravno, u fudbalu nije moguće ništa garantovati, ali siguran sam da ćemo učiniti sve da Partizan ponovo bude deo elitnog evropskog društva.

Ipak, pre pohoda na Evropu, Partizanu preostaje da „privede posao kraju“ u prvenstvu, ali i finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog.

– Zašto da krijemo, hoćemo i duplu krunu, prvu posle četiri godine. Rival u finalu je Čukarički, možda i najteži mogući, ali imam puno poverenje u tim i stručni štab sa trenerom Zoranom Milinkovićem – zaključio je Popović.

hotsport.rs   

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter