2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PAZARCI TRAŽE OSTAVKE ZBOG SANKCIJA ‘VEČITIMA’: Kako bi nas kaznili da se sve desilo na našem stadionu?

Objavljeno: 10.05.15 u 20:17

Fudbalski klub Novi Pazar izdao je saopštenje u kome se osuđuje Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koja je izrekla neočekivano blage kazne Crvenoj zvezdi i Patizanu zbog incidenata uoči 148. „večitog derbija“.

– Novi Pazar kažnjen je zbog jedne petarde sa tri utakmice igranja pred praznim tribinama i novčano sa milion dinara. Pitamo se, koju kaznu bismo dobili da se i deseti deo incidenta sa stadiona ‘Rajko Mitić’ desio u Novom Pazaru? Tadašnji trener Partizana kažnjen je sa tri utakmice i 300.000 dinara kao pojedinac, dok je za Disciplinsku komisiju sasvim dovoljno da Crvena zvezda bude kažnjena samo sa jednom utakmicom pred praznim tribinama, navodi se u saopštenju Novog Pazara.

Utakmica 24. kola Superlige između Crvene zvezde i Partizana pre dve nedelje kasnila je 45 minuta zbog sukoba navijača sa policijom odnosno međusobnog duela na istočnoj tribini stadiona Rajko Mitić.

– Ružne slike sa ‘večitog derbija’ obišle su svet i nanele Srbiji neprocenjivu štetu, ali izgleda da članovi Disciplinske komisije rade van svih pravila, štiteći svoje pozicije. Pozivamo sve članove Disciplinske komisije FSS da hitno podnesu ostavke kako bi donekle sačuvali obraz našeg fudbala, pošto su svoj već izgubili, poručili su iz Novog Pazara.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter