0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD NAJAVLJENOG SPEKTAKLA: UEFA umešala prste i zabranila utakmicu srpskih selekcija!

Objavljeno: 10.05.15 u 23:19

Fudbalski savez Republike Srpske dobio je dopis iz UEFA u kojem se kao razlog za odlaganje utakmice, koja je trebalo da bude odigrana 15. juna, navodi velika mogućnost incidenata na fudbalskim susretima u regionu.

Iako je se veći deo fudbalske javnosti na ovim prostorima obradovao mogućnošću da će se u prijateljskom okršaju sastati reprezentacije Srbije i Republike Srpske, od tog meča makar za sada neće biti ništa, prenose ‘Nezavisne novine’.

Fudbalski savez Republike Srpske dobio je dopis iz UEFA u kojem se kao razlog za odlaganje ove istorijske utakmice navodi velika mogućnost incidenata na fudbalskim susretima u regionu. Takođe, iz Niona su poručili da ova odluka može biti preispitana ako se situacija po pitanju sigurnosti promeni.

Ideja o odigravanju ove utakmice postoji već nekoliko godina, a prvobitan termin ovog meča bio je 4. septembar 2014. godine, ali je on pomeren jer je u to vreme selekcija Bosna i Hercegovina igrala kvalifikacionu utakmicu za EP sa reprezentacijom Lihtenštajna.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter