1
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

DISCIPLISNKA KOMISIJA: Blage kazne za nerede na derbiju

Objavljeno: 10.05.15 u 10:46

Disciplinska komisija FSS odlučila se da ekipama Crvene zvezde i Partizana još jednom progleda kroz prste i nakon incidenata na 148. večitom derbiju kaznila ih je prilično „mekano“.

Kako prenosi Sportski žurnal, Crvena zvezda je kao organizator utakmice kažnjena je sa jednim mečom igranja pred praznim tribinama. Kako je stadion „Rajko Mitić“ bio suspendovan za meč s Radom, crveno-beli će moći  da otvore kapije u susretu protiv Radničkog 1923, naredne srede.

Za razliku od crveno–belih koji su prošli bez novčane kazne, ekipa Partizana će za bahato ponašanje navijača na 148. večitom derbiju iz klupske kase morati da izdvoji sumu od 500.000 dinara.

Vladimir Volkov, bek „Parnog valjka„, kažnjen je sa 100.000 dinara zbog neprimerenih izjava na račun glavnog arbitra Milorada Mažića.

Praksa Disiplinske komisije FSS do sada je bila da za mnogo manje prekršaje pojedine domaće klubove kazni znatno oštrije, pa se može reći da ili „večiti“ imau poseban status ili da su ekstremno dobro prošli te da im je Komisija gledala kroz prste.

– Članovi komisije zaključili su da su klubovi učinili sve da 148. derbi protekne bez incidenata, ali više od ovoga nisu mogli. Obezbeđen je i dovoljan broj redara, ipak neke stvari bile su van njihove moći – kazao je Žarko Stevanović, predsednik Disciplinske komisije FSS.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Vucicu pederu!!!. Pazarce ste kaznili pola sezone bez publike, zbog jedne petarde a sada ove sekundarce samo jednu zbog rata na tribinama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter